tiistaina, marraskuuta 9

I look inside myself and see my heart is black.

Vaellan huoneesta toiseen
väljähtäneessä t-paidassa.
En tunne mitään.
Istun, nousen, ja jatkan vaeltamista.
Sanat tulevat mieleeni
"Alive or just breathing?"7 kommenttia:

 1. hei kuule, me ei nyt silleen ehkä tunneta hyvin, mut äiti sai mut kiinni SH:sta ja nyt joudun sit psykologille, ja en oo koskaan ennen ollut sellaisella, niin tiedätkö yhtään, et mitä siellä mahdollisesti tapahtuu? :<

  VastaaPoista
 2. psykologit eli monesti koulukuraattorit ja vastaavat vaan juttelee. mun kokemus niistä on hyvä, mun kuraattori ei tehny mitään mihin en antanu lupaa (kertonu kellekkään ilman lupaa). Jos kuitenkin sun tila on sulle itelles liian vaarallinen niin sillä on oikeus hakee apua sulle mutta monesti se kyllä puhuu siitä etukäteen. Tsemppiä sulle (:

  VastaaPoista
 3. kiitos, nyt mua ei pelota enää niin kauheesti mennä sinne ku olin ihan kauhuissani, että en kyllä puhu sille mitään ku se kumminkin juoruaa kaiken äidille, joka on muutenkin hepulin partaalla. :/ ja ehkä ihan hyvä et meen sinne, saa vähän purettua itteään ja ei pääse tää juttu paisumaan liikaa, en mä sairaalaan kuitenkaan halua (: mutta tsemppiä sullekkin, toivottavasti kaikki jutut selviäisi sulla sitten joskus (:

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11.11.10

  anteeks, nyt jäi ihan kauheesti häiritteen, mutta kuraattori ja psykologi on eri asia ;o Tiedän meinaan kokemuksesta kummallakin ahkerasti käyneenä. Toki toimintaperiaate on molemmilla lähes sama, mutta psykologi ottaa enemmän asioita hoitaakseen ja osaa auttaa enemmän kun kuraattori. : ) Anteeks, pilkunnussija kun olen : D Mutta tsemppiä ja voimia molemmille<3

  VastaaPoista
 5. meillä ainakin kuraattori on koulupsykologi = psykologi

  VastaaPoista
 6. Anonyymi14.11.10

  anteeks, erehdyin. Meillä on tosiaan erikseen koulukuraattori ja koulupsykologi. Ajattelin automaattisesti asian olevan näin joka paikassa. : D kerrankin kun meinasin päästä olemaan fiksu niin feilasin : D Mut hei, tsemppiä!<3 oot tosi kaunis & pieni ja sulla on hieno blogi : )

  VastaaPoista
 7. no mutta kiitoksia :)

  VastaaPoista