maanantaina, elokuuta 8

Keväällä käytiin metsässä.

21 kommenttia:

 1. Oi, tää video on jotenkin ihanan sadunomainen, hauska ja kaunis ! Tykkään !

  VastaaPoista
 2. Sadunomainen, harmi kyllä, mutta sen tekijä (oletan) on täysin häikäilemätön ja muista piittaamaton ja muita kunnioittamaton henkilö. Valitettavasti video ei herätä itsessäni muuta kuin katkeruuden ja voimattomuuden tunteita.

  VastaaPoista
 3. Jatkan virallisen kuuloista kommenttiani vielä lisäyksellä että muutoin pidän blogin uudesta otteesta. ;)

  VastaaPoista
 4. Ja kommentin kirjoittaja sattumoisin tuomitsee suhteellisen herkästi toiset tietämättä kokonaisuutta tai tuntematta henkilöä lähestulkoon ollenkaan. Valitettavasti kommenttisi ei herätä itsessäni kuin katkeruuden ja pettymyksen tunteita. Ylipäätänsä epäreilua tulla julkiseen blogiin kirjottelemaan tommosia ilman mitään selityksiä tai perusteluja, enkä joo toivo niitä tänne mutta toivoisin myös että koko aihe jätettäis blogin ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9.8.11

  todella kaunis video:) hymyilin koko videon ajan, sillä tämä saa teidät näyttämään niin onnellisilta. (tuo kuulosti jotenkin siltä että vaan näytätte mutta ette ole, mutta sitä en tarkoittanut!:D)

  En tunne poikaystävääsi lainkaan, mutta tämä video ja tapa millä se on kuvattu ja muokattu ainakin anto mulle sellasen fiiliksen, että hän kunnioittaa sinua ja olet selvästi hänelle tärkeä, paremmin en osaa selittää:)

  ja kommentin päätteeksi vain että blogisi menee kokoajan parempaan suuntaan, tätä on ilo lukea:) (tai kai enemmän katsella, kun postauksesi ovat ihanan kuvantäyteisiä8))

  hei kaikkee hyvää sulle, ja onnea teille:) pakko vielä sanoo että ihana video!:D

  VastaaPoista
 6. Apua kiitoskiitoskiitoskiitos niiiiin paljon, mä oon ihan sanaton!<3 En ihan oikeesti tiiä miten saisin sut ymmärtämään miten iloseks mut just sait sun kommentilla :') En nyt ees löydä mitään järkeviä sanoja koska mun mieli on täynnä pelkkiä sydämiä sua kohtaan<3 Oot ihana ja sun pitää luvata ettet unohda sitä ikinä! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymille kovasti kiitoksia ♥

  Noopi, Haha, kiitoskiitoskiitos itsellesi! ♥

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9.8.11

  Tuo video on kyllä ihana! Onko nuo musiikit myös poikaystäväsi tekemiä vai ymmärsinkö oikein? :) mutta jäi tuo ronjan kommentti hirveästi mietiyttämään. Ehkä se on jotain henkilökohtaista vihanpitoa sitten mutta "täysin häikäilemätön ja muista piittaamaton ja muita kunnioittamaton henkilö" on aika rajua tekstiä. Mitä ihmisen pitää tehdä että joku sanoo noin?

  VastaaPoista
 9. Joo on musiikit Sahinin tekemiä. :) Joo no Ronjalla on ykspuoleinen vihanpito.

  VastaaPoista
 10. pääosassa unnan pylly<3

  VastaaPoista
 11. Kiinnitit tietty olennaiseen huomion!

  VastaaPoista
 12. haha meinasin postata saman kommentin kun sinikeiju :D

  VastaaPoista
 13. Kai ny ku se koko ajan juoksi karkuun ;( (ja kiits kaikille jotka tykkäsi videosta/musiikeista^^)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi10.8.11

  ♥ suloset

  VastaaPoista
 15. oh your dog is so cute!!! :)
  nice video!

  Elisabeth :)

  VastaaPoista
 16. Ronjalle: Lopeta jo.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi11.8.11

  Mitä ronja teki?

  VastaaPoista
 18. Kunhan tuli tänne jostain ihmeen syystä vinkumaan. Rakkaasta sisarestanihan siis on kyse.

  VastaaPoista
 19. Kommenttini poistettiin koska perustelin tällä kertaa. No, annetaan sitten sitä ainutta kommenttilaatua mitä kestät kuulla:

  Ihanaa söps! <3<33<3<3<3

  VastaaPoista
 20. Siis mitkä oli sun "perustelut". Joo kestän kyllä kritiikkiä itteeni mutten sitä että haukut ihan henkilökohtasesta vammaamisestas täällä Sahinia.

  VastaaPoista