torstaina, lokakuuta 27

Surulliset tyttöystävät


Hmph, oon taas kipeenä
-nyt on vuorossa kuume.
Inhottaa jos en pääse
lauantaina Tykin avoimien ovien päivään.
(meijän lyriikkakurssi esittää runoja!)

Tällähetkellä ainakin pää ihan hullun kipee 
ja silmien liikuttaminen sattuu, wut. 
Mutta tätä tosiaan voi äänestää joka päivä joten painakaa klik klik!
(vähän pisti ärsyttään muuten
 kun tän hetken top 3:sen kuvaajalla on se canonin 5D
eli tuhannesti parempi kamera kun toi 600D mitä tosta vois saada
ja kun tosiaan toisilla oikeesti alkaa rähjääntyä
tää kamera)
Hyvää yötä kuitenkin kaikille, puspus. ♥

22 kommenttia:

  1. Anonyymi27.10.11

    ei millään pahalla mutta en äänestä kuvaasi... suurimpana syynä ehkä se että kuvan pojan vaatteet ei YHTÄÄÄN sovi kuvaan :D:D:D:D

    VastaaPoista
  2. Kattelin vähän ihmeissäni, kun herran blogissa luki, että osallistuu tuohon kisaan, kun jo valmiiksi ihan huippukamera. :s
    Oon käynyt parina päivänä äänestämässä tuota sun kuvaa (: En oo samaa mieltä tuo anon kanssa, mun mielestä tollaset tavallisemmat vaatteet on just hienot tuossa kuvassa. Tulee mieleen, että hän on arjen enkeli, joka pelastaa neidon tuolta metsästä (:

    VastaaPoista
  3. haha voin vaan kuvitella kuinka kuvan idea katois täysin jos poitsulla olis päällä esimerkiks musta siisti puku D: tai joku lakana XD asdasasda mitäköhän anonyymin mielestä siinä sitten oikein "kannattais" olla, ois kiva tietää

    VastaaPoista
  4. Anonyymi27.10.11

    Mun mielest tos kuvas ei oo mitää ihmeellistä tai hienoa... sivulta löytyy hienompiakin kuvia.

    VastaaPoista
  5. Itekin vähän ihmettelin, että minkä takia joku viisdeen omistava haluaa voittaa toisen kameran, joka on huonompi kuin se oma.. Tulin siihen tulokseen, että kyllähän tuon voittokamsun voi sitten myydä hyvään hintaan ! Aika epäreilua silti meitä muita kohtaan, joilla oikeasti olisi tarvetta uudelle perheenjäsenelle. >8(

    VastaaPoista
  6. No hitsi mun kommentti katos jonnekkin. Mut isoin pointti että en painosta äänestään jossei kuvasta tykkää. (pojalla joka on muuten STAGE-KONSTA JEIII, on hyvin tarkotuksellisesti juuri tuollaiset vaatteet luomaan kontrastia hieman eteeriseen tyttöön duupadappadaa) Mut joo, oishan se kiva saada semmonen kamera missä ois se kääntyvä näyttö kun oon tämmönen itsekseenkuvailija 90% ja videokuvaus etten joutus aina käyttään iskän pokkaria kun se ei yhtään tykkää siitä :D

    VastaaPoista
  7. Anonyymi27.10.11

    muakin ärsyttää että sellaset osallistuu tohon kisaan jotka ei ees tee tolla kameralla mitään... koita parantua!:-)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi28.10.11

    mitä helvettiä oikeesti? luin näitä tän postauksen kommentteja ja tulin ihan törkeen vihaseks... ensinnäkin kukaan teistä tuskin tuntee tota top3:sen kuvaajaa, joten ette tiedä mitä se sillä kameralla tekee... onko tullut mieleen että kuvaaja esimerkiksi haluaisi antaa sen lahjaksi jollekkin toiselle tai vastaavaa??? mielestäni on aika naurettavaa täällä vaan puhua että mitä järkee osalistua jos ei edes tee kameralla mitään... mistäs te sen tiedätte??!?!?!!?

    VastaaPoista
  9. No kuinka outoo ois jos menis kisa jossa palkintona ois pokkarikamera ja sit mä osallistuisin siihen ja kun multa kysyttäis miks osallistuin sanoisin sillee "no ois se hauska voittaa 200e kamera ;3". Enkä mä sanonu että tuntisin, kun sanoin että ärsyttää.

    VastaaPoista
  10. Musta Mikolla on yhtä suuri oikeus osallistua kisaan ku kaikilla muilla. Luultavasti se myy sen ja saa hyvät rahat tietokoneeseen tai johonkin kamera tarvikkeeseen vaikka.
    Sama asia, ku hyvä palkkanen ei sais osallistua kisaan jossa saa rahaa palkinnoks.
    Vaikka ois voitto mullekkin kelvannu ;)

    VastaaPoista
  11. Sulla taitaa olla poskiontelontulehdus :/ (ainaki toi silmäkipu kuullostaa siltä)

    VastaaPoista
  12. Joo mut musta on vähän eri osallistua monen kameran omistajana kun että ois rikkaana. Emt mitä eroo mut kuiteski.

    Ja venla ai :( Emmä oo kyllä räkänen enkä mitään!

    VastaaPoista
  13. Hyvin oot kyllä jo ääniä saanukki! :> Mää kattelin noita kuvia ihan huvikseni vain ja napsasin sulle kans äänen ennen ko ees blogistas huomasin, että sinun ottamahan se kuva oliki. Tosi suloinen nimittäin oli, iski mun makuun ainaski. Ja tosiaan, typerää tuommonen "turha" osallistuminen jos ei ole edes tarvetta koko kameralle, ellei sitten ole jalomielisesti lahjoittamassa jollekin taidottomalle ystävälleen, mutta tuskinpa. Taitaa myyntiin mennä aika usealla jos jo valmiiksi paremman kameran omistaa. Meh, tiedä häntä.

    P.S. Tykkään sun blogistas hurjasti, tovin olen sitä jo seuraillut ja nyt uskalsin/jaksoin vasta kommentoida. Ihania kuvia sulla aina täälä! :)

    VastaaPoista
  14. Tää on ihana blogi!
    Oot taitava kirjottaja ja hyvä kuvaaja. :)
    Linkitin tämän blogiini, toivottavasti ei haittaa? :)

    VastaaPoista
  15. Anonyymi31.10.11

    Oon vähän hämmentynyt. En pidä kuvastani yhtään ja mielestäni minulla on samat oikeudet osallistua kun sinullakin.

    Terkuin Mikko

    VastaaPoista
  16. Anonyymi31.10.11

    Miksei Mikko kirjaudu omilla tunnuksilla?:D

    Terkuin Kuisma

    VastaaPoista
  17. Koska olin laiska ja olin just kirjautunut ulos kun mulle linkitettiin tämä:--D Ja tarkoitus oli sanoa etten pidä tuosta sinun kilpailukuvastasi ollenkaan. En halua ilkeillä mutta kyllä vähän pistää vihaksi tuollainen lapsellinen käytös. Siitä johtunee kiukkuisessa mielentilassa kirjoitettu formiviestikin.

    VastaaPoista
  18. Ai. Mä ainakin tykkään sun kuvasta paljon. Arvasin kyllä typon ja että tarkotat mun kuvaa mutta toi yhdistettynä sun formspringkommenttiin ei kyllä tunnu kauheen kivalta. No mutta, en ookkaan sitä mieltä että mulla ois läheskään paras kuva tuolla mut halusin silti yrittää! Oon ite kuitenkin ylpee tosta kuvasta (vaikkakin vähän vähemmän näiden "sun kuvas on paska ja tylsä" kommenttien jälkeen).

    Haluun vähän selvitellä tota mielipidettäni, koska musta se ei oo lapsellinen (toisin kun ehkä kirjottelu jonkun formspringiin "oot paska" mutta plaah). En todellakaan ärsyynny vaan itteni puolesta, vaan muidenkin jotka oikeesti hirveesti haluaa ja tarvii uutta parempaa kameraa mitä nykyiset on. En missään nimessä tarkota että sulla olis mitenkään vähemmän OIKEUS osallistua tohon kisaan, mutta mun pointti kulki siinä, että olisko susta reilua jos lottovoittoon osallistuis miljonääri kun "vastassa" ois yksinhuoltajaäiti 10 000e vuosituloilla? Tai että ohjelmaan Hurja remontti osallistuiskin perhe jolla on täysin kunnossa oleva hieno talo vaikka muiden osallistuneiden kodit olis ihan rempallaan? Joo on niilläkin OIKEUS tehä se mutta musta yleisen reiluuden tajun pitäis sanoo tossa kohtaa jotain vastaan.

    VastaaPoista
  19. Anonyymi4.11.11

    Miten toi otsikko siis liittyi tähän?olis ollut kiva lukea otsikkoon liittyvää tekstiä hehe :D

    VastaaPoista
  20. Anonyymi5.11.11

    hahhaha ei vittu unna :D::DD:D: olipas tosi "hyvin" perusteltu..... onneks et voita

    VastaaPoista
  21. Anonyymi 1: Katso kuvaa ja päättele.

    Anonyymi 2: Trololololol ;> Ja näemmä en voita, vaikka olis kyllä tullut tarpeeseen uus kamera. Rahaa sit vaan säästään ja töihin!

    VastaaPoista
  22. oletko nähnyt tätä kilpailu? http://metrophotochallenge.com/fi2011/ palkintokin on sama :)

    VastaaPoista