sunnuntaina, marraskuuta 20

Varpaasi ovat kylmät


Mitä jos minusta ei tulekaan se tyttö
johon sinä rakastut
Eikö niihin tyttöihin rakastuta
jotka oikeasti lukevat kokeisiin
tai suutelevat vakavasti
Siihen tyttöön sinä lopulta lankeat
jolla on vaaleat kiiltävät hiukset

Minun hetken ilahduttavaan kykyyni
hypätä hetkeen täydellisesti ja ajattelematta
sinä kyllä kyllästyt
Minun teennäiseen yritykseeni opetella juomaan teetä

Minä en vain ole se tyttö johon sinä rakastut
En uskalla sanoa sitä sinulle

Routa kiipeää hameen helmaan saakka
kädet ovat kohmeiset

Me molemmat pysymme hiljaa


22 kommenttia:

 1. Anonyymi20.11.11

  ihan tajuttoman kaunis postaus ;_; <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi20.11.11

  Vittu oot ruma.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20.11.11

  ^ jollain anonyymillä ilmeisesti menkat alkamassa taikka rautaputki perseessä. Olet tosi kaunis ja hienoja kuvia<3

  VastaaPoista
 4. Luin viimein sitä Nadia Esran blogia, ja täytyy sanoo et sun kuvista/blogista löytyy aika paljon samankaltasuutta. Et toi alin kuva on heti kivempi ihan vaan siks ettei oo niin samanlainen.

  Mut sulla on oikeesti upee ryhti tossa vähän niinku "keskimmäisessä" kuvassa!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi20.11.11

  todella kauniita kuvia! tykkään. ootko saanut videopostausta toimimaan vielä?

  VastaaPoista
 6. Lol toi anonyymi n.2 ^_^

  VastaaPoista
 7. Anonyymi20.11.11

  olitteko edes vähän jäässä tuolla :DD hrrrrr tuli kylmä :( kauniita kuvia

  VastaaPoista
 8. Sä oot rakkaus. <3
  Tää osu jotenki sanasta sanaan tosi lähelle omaa elämää, kiitos siitä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi23.11.11

  Kauniisti kirjoitettu, vähän niinku aina(:
  Ja koskettava, kiitos.

  VastaaPoista
 10. Ää anteeks vastaamattomuudestani mutta kone oli poikaystävän luona vähän pölyjenpoisto operaatiossa sun muissa nörttijutuissa.
  MUTTA ISO KIITOS ♥ Ja hei runon näemmä tunnistitte mun ite tekemäks ;> Jajajja oltiinhan me jäässä!
  ja siis Pinjalle, tiedostan siis kyllä hyvin, että mulle on tullu Nadiasta paljon vaikutteita mutten sinänsä pidä sitä pahana? Etenkään kun ekojen kuvien ei ollu tarkotuskaan olla omaperäsiä koska toi idea ainakin on käytetty tuhatkaksataamiljoonaatsiljoonaa kertaa x)

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Nii emt. Siis ku yhtäläisyyksiä on kuitenki nii paljo; vaatteet, ulkoasu, tekstien asettelu, jutut, kuvat.. Nii tuli kieltämättä vähän sellanen "aijaa plaaaa" -olo. Mut ehkä sun oma tyyli alkaa korostua jossai vaiheessa enemmän, tää ulkoasun vaihto oli ainaki iha hyvä :)

  VastaaPoista
 13. Musta se Unnan tyyli on selkeytynyt jo kauan sitten. Tai siis, se mitä sanotaan "omaksi tyyliksi", on vaan sitä, ettei tiedä keneltä se ottaa vaikutteita, tai vaikutteita otetaan niin monelta, ettei voi edes tunnistaa niitä osasia ;> Siis aluksi aina ottaa kuvia sillain, että on mielessä joku tietty kuva, jota vähän matkii, mutta sitten kun ne "samat ideat" tulee ihan luonnostaan, niin voi jo sanoa tekevänsä jotain omaa.
  (feat. se järkytys kun tajusi, että Star Warsit ja Indiana Jonesit on kohtaus kohtaukselta matkittu vanhoista mustavalko länkkäreistä ;DDD)

  VastaaPoista
 14. Blogeja on tuhansia: jokaikisen bloggaajan ulkoasu on samanlainen kun jollain toisella, tekstien asettelu on sama kun toisella. Samanlainen makuko tuo jonkun plaa fiiliksen? Sit en ymmärrä miten meidän vaikka jutut yhtään hipoo toisiaan? Nadia on alusta saakka pitäny isoo väliä siihen ettei se vaikka puhu syömishäiriöstään lähinnä mitään tai muutenkaan kerro henkilökohtasesta elämästään oikeesti juuri mitään. Mulla on aina ollu päinvastoin. Vaatetyylikin joo ehkä osittain hipoo samaa mut kuitenkin niin eriä. Esra on paljon hempeetyylisempi vaikkapa kun mä ikinä jaksaisin olla. Jee, molemmat käyttää over-knee sukkia joskus. Kuvistakin, nekään hirveen moni kauheen samanlaisia? Tai siis muistaakseni en oo nähny Nadialla kuvaa missä se ampuis oman anorektisen ittensä, tai mulla kuvaa missä heitän pitkällä valotusajalla hiuksiani taaksepäin? Tai musta toi on vähän liikaa sanoa noin ja myöskin tosi loukkaavaa. Ihankun yhtäkkiä mun blogi ois joku supermatkimispaska (jota hehheh, jokaikinen teko mitä maailmassa on mut varmaan kaikki ymmärtää mitä tarkotan) vaan siks että jollain Hollannissa on samantyylisiä kuvia kun mulla? Hohhoijjaa.

  VastaaPoista
 15. öö jaa siis emmää nyt mitää loukata tarkottanu :o Tai siis anteeks jos ton sillain koit. Lähinnä vaan se, et sun mainostamana sen löysin ja sit yhtäläisyyksiä oli niin paljon, et jotenki se hämäs/hämää. Tottakai on samanlaisia ulkoasuja kun toisilla, mut se että se tapahtuu randomisti on vähän eri asia, kun että tietosesti tekee sen samanlaiseks. Enkä mä oikeesti puhunut sanallakaan matkimisesta.

  Mut siis tottakai ymmärrän että vaikutteita tulee, onhan munkin blogissa tosi paljon samaa kun Medusan blogissa oli (http://www.2medusa.com/), oikeestaan koko konsepti on ihan sama!

  Mut joo, en oo kauheen hyvä tässä blogeihin kommentoimisessa, kun tuntuu et aina jos sanoo jotai muuta ku "ihana <3" nii joku suttuu. Et ehkä tässä mun ulosannissa on sit hiomista.

  VastaaPoista
 16. No siis emmä tiä miten sen muuten voi kokee kun muutama kaveri tuli vähän ihmetteleen tota. Muttamutta siis joo kai se hämää jos löytää yhtäläisyyksiä? tai emmä tiä kun ite en niitä osaa ettiä tai paremminkaan halua. Jaja en mä samanlaiseks tahallisesti tehny tai joo ja en, toi vaan oli ainoo malli millä sai kivoja värejä. No nythän mä sen muutin kun tykkään kuvien pohjana mustasta. :) Mutta juu, saa mulle ainakin kritiikkinsä kukin heittää ja ei toi nyt haittaa jos et sitä pahalla tarkotellu ;>

  VastaaPoista
 17. Siis joo ymmärrän että saatoin kuulostaa vähän sellaselta pätijältä tms. mut ei toi musta nyt niin hirvee juttu ollu et kaikkien kavereidenkin tarvis ottaa itteensä :O Mut ehkä tässä on joku sukupolvien välinen kuilu :D

  Jokatapauksessa pahoitteluni aiheuttamastani mielipahasta. Aika harvoin tahallani loukkaan (AINAKAA NETISSÄ LOL).

  VastaaPoista
 18. Jeps.. Jos mulla on ollu voimii saada itteni näin paskaan jamaan nii luulis olevan voimii sielt paskast nousemiseenki :S

  VastaaPoista
 19. aivan ihana, ja kolahti muhun oikee kunnol, tuttu teksti.

  VastaaPoista
 20. ;3 niimpä. Ja siis kiitos.

  VastaaPoista
 21. Anonyymi24.12.14

  Aivan uskomatonta löysin tän sun blogin vasta ja tää teksti sai mut itkemään <3 tää on just kun mun elämästä tällä hetkellä aaaawwwww niin ihana teksti vaikka mun kyyneleet ei onnesta todellakaan johtunu

  VastaaPoista