perjantaina, syyskuuta 21

Heikko huutoMitä jos kaikki olikin vain vahinko?
Pieni erhe, tahaton teko
Koskaan ei pitänyt tulla vahvaa tai kestävää
Kukaan ei suunnitellut loppuun asti

Helppo virhe,
olisi pitänyt arvata:
minä synnyin tyhjänä

Silmät sumenevat
maisema vääristyy
kulmikkaita ilmeitä
polviin uusia mustelmia
lattia liian lähellä kasvoja
Sydän irtoaa rytmistä

Hetken jälkeen kaikki kirkastui, lattia tuntui viileältä

Minä olin vain pieni lipsahdus

11 kommenttia:

 1. Anonyymi21.9.12

  Olet aivan taivaallisen kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olin tulossa sanomaan.

   Poista
  2. Anonyymi21.9.12

   yhdyn edellisiin.

   Poista
 2. Hmmmh ;3 Kiitos nyt vaikka aika hömppiä ootte!

  VastaaPoista
 3. Sulle ois tunnustus mun blogissa :> http://sille-joka-on-kaunis.blogspot.fi/2012/09/haaste.html

  VastaaPoista
 4. oletko vielä sen miehen kanssa yhdessä ? (:

  ooot kaunis ja ihana ja kaikkea !!!!!! en kestä, sun pitää postailla useemmin !

  taikaatallilla.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. oaaaw, upeita kuvia ja upea nainen :)

  VastaaPoista
 6. KOALA6.10.12

  Huomasin sun "Ihmiset on pellejä" videon youtubessa ja katoin et wautsiwau oot nätti tyttö! :) Siis oikeesti tos mitä näkyy noi kasvot ja puhetyyli = IHANAT <3, se mikä kiinostaa ni mistä tulee "Kuisma" ihan vaan sen puoleen koska oma sukunimi on Kuisma ;) ja sekin et ootko itsevarma kun julkaiset "puolalaston kuvia" täällä? Siis noi kuvat mitkä on tossa, ite tuun heti kateelliseks et sulla on tommonen kroppa joka näyttää noi hyvält kuvis :D Ite en oo lihava, oon normaalipainoinen mut voisin kuntoilla enemmän ja syödä harvemmin roskaruokaa jotta saisin sellasen vartalon jota ihailisin itse :)olikohan mulla muuta, ei kai? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kommentti :) Ja kiitos kovasti. Kuisma tulee siitä kun luin joskus kaaauan sitten kirjan Rajalla (hoho, blogin nimi tosin ei tuu siitä) ja siinä oli hahmo jonka nimi oli Kuisma. Kuisma oli siinä kirjassa tyttö ja sellanen hahmo millanen mä haluaisin olla henkilönä. Ja hmm, kai mä oon itsevarma kun en pidä oikeen minään juttuna että mulla on vähän kroppaa paljastavempiakin kuvia. Tai enimmikseen ne on siks että musta ihminen on kauneimmillaan ja jotenkin.. puhtaimmillaan alasti/vähäpukeisena. Ja oon mä sen verran itsevarma ettei mulle tuota koskaan ongelmaa mennä puolivieraiden (=tai kokonaan randomihmisten) kanssa vaikka saunaan missä pitää olla alasti.

   Niin ja hmm mun kropasta. Mä syön roskaruokaa jokapäivä. Enkä yhtään liiottele. Tosin syön aika vähän muuten niin siks varmaan oon aika laiheliini mutta siis kun tykkään tosi paljon hese-/subi-/kiinalaisesta ruuasta niin ei voi mitään. :D Mut oikeesti se että haluaa muuttaa kroppaa tuo harvoin mitään tyyneyttä ja rauhaa sen suhteen, eniten se että vaan hyväksyy sen oman vartalon sellasena mitä se on. Ite ainakin tykkään syödä namia ja olla liikkumatta ja heti jos alan ottaan jotain suurempaa tavotetta liikkua enemmän tai syödä terveellisesti niin alan luisuun huonoille teille. Että kannattaa harkita pitkään ennenku tekee mitään järisyttävää elämäntapamuutosta :)

   Poista