keskiviikkona, heinäkuuta 31

I met you at your story
21 kommenttia:

 1. Noi hiukset sopii tosi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2.8.13

  ^Ylemmät anot on todennäköisesti yksi ja sama ano jonka tämänhetkisessä elämässä on jotain vialla. Voimia ja jaksamisia, mutta koittaisi oppia ettei turhautumista tarvitse purkaa muihin ihmisiin :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2.8.13

  Hahahaha en voi olla nauramatta noille anonyymikommenteille! :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2.8.13

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ Mä luulin, et toi oli hyvä kommentti, mut ei se sit ollukkaa. :((

   Ei kai ketään kiinnosta päivä päivältä kattella jotaki paskoja kommentteja? En usko, että kukaan (paisi tietenkin on poikkeuksia aina!) haluaa aina vain saada paskaa niskaan.

   Siis jestas :D

   Poista
  2. Anonyymi2.8.13

   Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 5. Anonyymi2.8.13

  Naurettavaa väittää tuon kaltaisia asioita ihmisestä, jota ei henkilökohtaisesti tunne. Pelkän blogin perusteella arvostelu on mahdotonta, sillä harvempi ihminen paljastaa itsestään ja elämästään kaikkea internetissä. Kukaan ei ole täydellinen, et edes sinä Anonyymi.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi3.8.13

  Bloginitäjä itse väittää vaikka mistä asioista mitä tietämättä niistä itse ollenkaan. Tottakai blogin perusteella voi arvostella. Sama kuin sanoisit, että et voi muodostaa kuvaa artistista haastattelujen ja muun perusteella ellet häntä hen.koht. tunne. Tottakai kuvan voi muodostaa ja se on NORMAALIA eikä pois sulje näkemyksen muuttumista, mikäli uusia puolia/syvempää tuttavuutta ajan kanssa tulisi.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3.8.13

  *Bloginpitäjä

  VastaaPoista
 8. Anonyymi3.8.13

  Olen pitkään lukenut tätä kyseistä blogia ja Kuisma kertoo tässä omista ajatuksistaan, kokemuksistaan ja elämästään. Et voi luokitella kenenkään omia ajatuksia oikeiksi tai vääriksi, vaikka oletkin asioista eri mieltä. Ja kyllähän teitä arvostelijoita riittää pilvin pimein, mutta noin negatiivisten asioiden, kuten narsistisuuden väittäminen on todella ala-arvoista. Vaikka muodostat kuvan jostain henkilöstä, niin se harvemmin osuu oikeaan, ellet ihan oikeasti ole tekemisissä kyseisen henkilön kanssa. Parempi pitää jotkut ajatukset vain omana tietonaan ja hyväksyä ettei kaikkki ihmiset miellytä kaikkia. Ei sitä aina ääneen tarvitse sanoa.
  Yritä kääntää tämä asia toisinpäin, jos tuntemattomat ihmiset tulisivat sinun blogiisi, instagrammiim, facebookkiin... väittämään sinua narsistiseksi ja turhaksi vain kuviesi ja päivitystesi yms. perusteella, turhauttavaa eikö?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi3.8.13

  Itseasiassa en ole sanonut Kuismaa turhaksi enkä narsistiseksi. Narsististen piirteiden omaaminen on eriasia kuin olla narsisti. Enhän mitään diagnoosia blogin perusteella voikaan tehdä, vain havaintoja. Ja tuolla perusteella siis näiden joidenkin Kuismaa "fanittavienkin" kannattaisi lukea tuo tekstisi ja ymmärtää, että heidän kuvansa kyseisestä ihmisestä eivät todennäköisesti ole oikeat, jos eivät oikeasti ole tekemisissä.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi3.8.13

  käyttäisit rintsikoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi5.8.13

   no käyttäähän se?

   Poista
 11. Anonyymi3.8.13

  Vaikea tietää kuka kaikista Anonyymeistä väitti Kuismaa narsistiseksi, mutta pointtini sanomisissani oli se, että noin vahvojen sanojen kuten narsistisuuden käyttäminen on väärin. Voihan meidän positiviinen kuvakin Kuismasta olla harhaa, ken tietää, mutta meillä suomalaisilla on yleensä tapa saada ensimmäiseksi se negatiivinen kuva ihmisistä, mitkä ovat yleensä aika jyrkkiä.
  Ja eihän kukaan teitä negatiivisia arvostelijoita pakota tätä blogia lukemaan ja seuraamaan, kun aiheutatte ainoastaan mielipahaa. Ja tarkoitan tuota yleisesti. Edelleenkään kaikki eivät miellytä kaikkia ja toivon, että palaatte lukemaan niitä blogeja joista pidätte!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi4.8.13

  Soppii tuo peruukki tosi hyvin sulle ! :) ja tosi nätti hymy :)

  VastaaPoista
 13. Mitä täällä tapahtuu DD:

  "Bloginitäjä itse väittää vaikka mistä asioista mitä tietämättä niistä itse ollenkaan." Millä perusteella?

  "Tottakai blogin perusteella voi arvostella." Ihminen luo sillä sekunnilla joka helkutin asiasta jonka se näkee tai havaitsee heti oman kuvan kokemuksiensa yms. perusteella. Tottakai jonkinlainen arvio syntyy, mutta onko ihan jees tulla toista negatiivisesti arvostelemaan (en voi varmasti tietää oletko arvostellut kun monta anonyymiä, mutta kommenttisi vähän puoltavat sellaista käytöstä). Kannattaisi ehkä miettiä arvion ja arvostelun merkitystä?

  Mua on jo pitkään kiehututtanut ihmisten tapa pitää arvioitaan ehdottomina ja se, että monet ajattelee että on ihan jees sitten laukoa niitä ilmoille missä tahansa ja muutenkin käyttäytyä epämäärästen oletuksien mukaan. Ja muodostaa niitten pohjalta mielipiteitä. Möykätä isoon ääneen asioista joista ei tiedä paljoa paskaakaan. Kaikille on varmasti tuttu tilanne, että on kuvitellut tapaamansa henkilön aivan erilaiseksi kuin miksi hän paremman tutustumisen jälkeen osoittautuu.

  Vähän malttia tuomitsemisen kanssa. Ja kannattaa pitää se kohteliaisuuskin mielessä vaikka anonyyminä pääseekin huutelemaan. Huhhu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokan kappaleen vika sana "merkitystä" piti olla "eroa" moimoi

   Poista
 14. Tosi ihanat kuvat!!:)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi9.8.13

  Mua kiinnostais tietää, miks usein sanot sun tissejä pieniks vaikka ne on ihan normaalit sun kroppaas nähden? :D En oo koskaan kiinnittäny huomioo, että ois epänormaalin tai silmiinpistävän pienet. Sopusuhtaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no kai ne kroppaan ja painoon nähden on sopusuhtaset mut ei se silti tarkota ettei ne ois pienet! ;D

   Poista
 16. oot tosi upee! Näytät muuten hieman Kerliltä :) !

  VastaaPoista