maanantaina, lokakuuta 28

And you don't seem to understand


You know what they say might hurt you
and you know that it means so much

You don't even feel a thing

15 kommenttia:

 1. Kuisma olet kaunis

  VastaaPoista
 2. Oi, olet ihana. Mennäänkö isona naimisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai. Tuskin Sahiniakaan haittaa kun ainahan se on ollu mulle vaan jalkamieheke.

   Poista
 3. Anonyymi29.10.13

  Katsoin eilen sen uuden (ja uuden) Hobitti-leffan. Jotenkin tämä kuva tuo mieleeni Klonkun. Ei millään pahalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salainen henkilöllisyyteni ♥

   Poista
 4. Kaksi sanaa: Olet ihana. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi31.10.13

  ou mai gaad !!!! oot oikeesti kauneimmistä päästä mitä oon ikinä nähny !!:D ota tosissaan :) oikeestiiii sun kasvot on nii perfecto! sun huulet on ihanan muotoset,isot nätit silmät, symmetriset kasvot ja ihana hymy !:D masennun ku katon tota kuvaa :/ mut huomenna oon jo unohtanu masiksen 8) nätti olet, rupee malliks ! ees johonki mainoksee !sinuna rupeisin malliks ehottomasti :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2.11.13

  hei luin noita vanhoja postauksii (ja ihailin upeita kuvia!!) ja siellä jossain kommenteissa kerroit et sillon kun sulla oli syömishäiriö, painoit alimmillaan n. 45 kg. mutta paljon olit pitkä ?sitä en löytäny kommenteista vaikka etin ainaki puoltuntii :D tää sun blogi on aina ollu yks lemppareista, ihania kuvia joissa sää itte oot!:> ja kaikki tekstit mitkä oot kirjottanu ♥ ihana blogi!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi2.11.13

   Kuisma oli/on n.163cm

   Poista
  2. Anonyymi2.11.13

   ahaaa, okei:)yritän ite samaistuu "vanhaan" kuismaan (syömishäiriöiseen) kun itse oon n.168 cm ja painan välil 46 ja 47. :P mulla ei oo mitään syömishäiriöö mut aattelen tosi paljo mitä syön. ja jos paino käy 48 tai 49 (niinku kesäl kävi) nii saan kauheen kohtauksen..

   Poista
  3. Anonyymi3.11.13

   Saattaa olla, että silloin hän oli vielä 162cm. En muista tarkkaan. Täytyy ottaa huomioon, että Kuisma oli melko nuori silloin ja sen ikäiselle on eri asia painaa 45kiloa kuin vaikka samanpituiselle täysi-ikäiselle.

   Poista
  4. Anonyymi3.11.13

   samaa mieltä

   t. edellinen anonyymi

   Poista
  5. Oon nykyään 160cm pitkä, 162 oli terkkarin joku virhemittailu joka korjattiin TAYSissa. Mutta oli pituus tai paino mitä hyvänsä, niin ne on oikeesti ihan turhia asioita tälläsissä jutuissa. Jokaisella ihmisellä on ihan omat persoonalliset jutut mitkä määrittää terveydentilaa, ja etenkin anoreksiajutuissa ne on tosi vaihtelevat. Moni muu varmaan on vielä suhteellisen järkevässä kunnossa tollon 45 kilosena, mutta jollain se saattaa olla vielä korkeempi paino kun alkaa ilmestyä vakavia oireita aliravitsemuksesta. En oo koskaan halunnu salailla mitään mittojani, mutta ne ei todellakaan oo mitään ainoita juttuja jotka merkitsee. Niiden vertailu on yhtä ykspuolista kun vertailis vaikka sydämen oireilua "hei sulla ei oo rytmihäiriöitä tai vajaatoimintaa, et oo anorektikko!" tai menkkojen olemassaoloo. Ja ekalle anonyymille: jos samaistut siihen mitä mä joskus koin läpi, niin kannattaa myös jatkaa blogia eteenpäin ja yrittää löytää sieltä jotain mihin vois samastua pikkuhiljaa. Syömisen kanssa pelleilyllä kukaan ei oo koskaan voittanu mitään, eikä se oo ollu kellekkään oikee ratkasu asioihin.

   Poista
 7. Anonyymi12.11.13

  juu en mää pelleile ruual tai mtn mut yritin samaistuu sun ja ruuan suhteeseen. ja oon selaillu blogii uuempiin postauksiin ainaski sata kertaa :3 oon 14.v :)

  VastaaPoista