torstaina, tammikuuta 9

Kolmas ja mainostus


Nauttikaa toki toverini.
Niin ja hei jos joku teatterista kiinnostunut on lähimaisemissa 17.-18.1.
niin Tampereen yhteiskoulun lukiossa (mun koulussa)
on teatteriviikonloppu jossa esitetään 10 teatteridiplomia
mm. meidän Kiistoliitto!

Lippu 5e ovelta ja sillä pääsee kaikkiin esityksiin + Tivoliin ilmaseks jatkoille (K18) 
lauantaina eli supermegahalpaa teatteria (ja sisäänpääsyä)! Käytännössä ilmaista.
Meidän esitys on klo 18:00 Vanhassa salissa.
Tässä linkki koko tapahtumaan: The Great Premiere
Ja pistän myöhemmin linkkiä meidän esitykseen erikseen.
Tervetuloa!

21 kommenttia:

 1. Anonyymi10.1.14

  ihan mahtava video! ihanan energinen oot :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10.1.14

  Miks näät tarpeelliseks laihduttaa normaalipainon rajoissa? Vai onko ne sun lihomiset yleensä seurausta jostain epätavallisesta mättämisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä laihdutan, pläh tyhmä sana kun kyse on niin pienistä muutoksista, liikkumalla enemmän ja syömällä terveellisemmin. Jossa ei sinänsä ymmärtääkseni oo mitään pahaa. En myöskään halua että lihon pikkuhiljaa kunnes sitten oon ylipainon rajoilla jollon pitää tehdä hirveen iso työ kun nyt voi vaan pitää painon samoissa pienillä elämäntapakorjauksilla. Mutta ei se nyt oo mulle mikään pakkomielle että pitää painaa täsmälleen joku kilomäärä vaan semmonen että pidän itteni kartalla. :D Ja ei oo mitään epätavallista mättämistä kun joskus vaan on aikoja kun tulee syötyä vähän turhan paljon sokeria ja muita ei-niin-terveellisiä -hiilareita jollon painoo kertyy.

   Poista
 3. Meiläkin on pimeetä!!! TOASin kirous! Siis mut se vaikuttaa oikeesti ihan sikana. Meillä on olkkarissa neljä valoo :D Eiks teillä oo ikkunaa siinä hautausmaan puolella? Annille kyllä musta tulee hyvin valoo siitä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai :o Vitsin TOAS. Ehkä meillä on huono kulma tai jotain mutta siinähän on kyllä aika paljon metsää + aurinko laskee sinne talon päätyyn ettei kauheen kauaa ehdi tulla valoo!

   Poista
 4. Anonyymi11.1.14

  Jostain syystä tää kolmas oli hemmetin ärsyttävä pätkä. Asd. Kauheesti pätemistä ja moralisointia aiheista, joista et tunnu kovin paljon edes tietävän. Kannattaa tutustua esim. kudosluovutuskorttiin. Tuosta turkistarhausaiheestakin voisin avautua kunnon tekstiripulilla, mutta jätetään se väliin tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm voin kai sitten olla hyvinkin ärsyttävä mutta en kyllä tiedä ketä moralisoin kertomalla omat mielipiteet? Tai että mitä täysin vääriä faktoja kerroin esim. turkistarhauksesta tai lääketestauksesta.

   Turkistarhauksen faktat jotka esitin:
   Turkikset on yleensä kestäviä ja laadukkaita tuotteita.
   Vaateteollisuus synnyttää paljon saasteita ja myrkkyjä ympäristöön jotka vahingoittaa luontoa ja sitä kautta eläimiä.
   Vaateteollisuus ja teollisuus noin ylipäätänsä on kokoajan enemmän ja enemmän keskittynyt tuottamaan tuotteita, joiden käyttöikä on lyhyt.

   Se että mun kokemukset "yhyybyhyy turkistarhaus on väärin kun eläimet on niin söpöi mut ostan btw henkkamaukalta joka talvi uuden takin" -ihmisistä ei oo kauheen harvinaista. Ei se oo moralisointia vaan yritin sanoa ettei se ole niin mustavalkoista aina. Enkä missään kohtaa sanonut kannattavani turkistarhausta tai eläinten kidutusta.

   Rokotteisiin ja lääkkeisiin: kudosluovutuskorttia tuskin oli sillon kun esimerkiksi jäykkäkouristus tai isorokkorokotukset keksittiin. Musta siks on jälleen kerran vähän niin ja näin repiä pelihousuja eläinkokeista kun niiden avulla on pelastettu satoja tuhansia ihmisiä. Ja hehheh, ei eläinkokeet aina sisällä eläinten satuttamista :3 Tietysti vaihtoehtoiset menetelmät on hyviä mutta kudosluovutuksilla ainakaan tällä hetkellä ei todellakaan pystytä korvaamaan eläinkokeita. Pitkälti asennekysymys mutta myös aikakysymys.

   Ja ripuloi toki asiasi mutta musta sun kommentti tuntu vähän pahalta koska nää videot on juurikin sitä että multa kysytään mielipiteitä ja miten mä asian nään. En toki sano että se olis mitenkään virheetöntä tai että mulla olis hallussa kaikki maailman tieto, tai että ees mulla olis mitään ongelmaa jos joku ajattelee toisin .

   Poista
 5. Anonyymi11.1.14

  Hajosin ihan täysin tolle sun syömishäiriösaarnalles, ihan mahtava :D Etenkin toi, ku sanot et älä väitä ettet pysty parantumaan; et ole koskaan kunnolla yrittänyt! Miksköhän niin harva uskaltaa sanoo tollasen ääneen? Nimim. Kokemusta täälläkin

  VastaaPoista
 6. Anonyymi19.1.14

  Ano kullat, jos lakkaisitte pätemästä, te tuskin tiiätte miten vaikeeta on olla sairastunu anoreksiaa, varsinki jos ei ite oo kauheen halukas yrittämään parantumaan siitä. Ja vaikka teillä oliski niin vitusti kokemusta nii ei se silti tarkota että kaikki sairastais sen pilkullee samalla tavalla ku sä ja tuntis samanlailla. Ite arvostan tota et edes joku tässä paskamaailmassa uskaltaa olla oma ittensä.
  Ja turhaa valitatte et Kuisman mielipiteet on "väärin" koska mitä vittua ihan oikeesti bithces lights on pls, kaikil saa olla oma mielipide, ja jos se alkaa teijä persettänne kutittaa et joku on eri mieltä nii teijän täytyy olla aika ahdasmielisiä... Kuisma rakastan sun runollisuutta ja herkkyyttä c: pysy tollasena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi22.1.14

   Oon neljäs anonyymi ja, jos tarkotit mun kommenttia niin siinä ei ole mitään pätemistä vaan olen aidosti sitä mieltä, että Kuisman kommentit syömishäiriöistä oli osuvia ja hyvällä tavalla "yliampuvia". Hän sanoi asioita, jotka pitäisi useammin sanoa ääneen.

   Poista
 7. Näin sut up:ssa! olitko se sinä vai näyttikö vaan? =)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi20.2.14

  Kuisma on kadonnut

  VastaaPoista
 9. Anonyymi21.2.14

  Kuismaaa eks enää kirjota tänne mitään? Sun postauksii on ikävä!! ;_; koska tulee esim vastauksien kolmas osa?

  VastaaPoista
 10. Kuisma on ottanut osumaa lukion villeistä viikoista, abiristeilyn järkkäämisestä, lukemisesta ja muusta ylisosiaalisesta toiminnasta ja yrittää palautua kisakuntoon Viron kylpylähotelli spa & conferencessa ja palata blogimaailmaan mahdollisimman pian. Se että Kuisma on järkyttynyt ja tuntee pettäneensä lukijansa niin monesti vaikuttaa palautumisen kestoon radikaalisti, mutta toivomme kaikki hänen pääsevän yli ongelmistaan ja uskovan jälleen uuden päivän koittoon.

  Ystävällisin terveisin,

  Kuisman manageri nro. 1,

  Kuisma Kuismanen

  VastaaPoista
 11. Kysymys: millon tuut käymään? YHYY. Ei olla nähty aikoihin ja ää ahistaa koska oot piristyspilleri.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi17.3.14

  mielestäni et ole kovinkaan paljon kakkapissapylly

  VastaaPoista
 13. Anonyymi22.3.14

  Tovin aikaan ei ole tullut uutta päivitystä, vaikka lähes päivittäin olen käynyt katsomassa toivoen sellaisen ilmestyneen. Melkein olen vuodattanut kyyneleen asian vuoksi. Jokin pieni osa tahtoisi minust muuten tahtoisi nähdä kuinka hyvin/pitkiksi hiuksesi ovat jälleen kasvaneet, mikäli olet antanut niiden kasvaa.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi2.4.14

  Blogi on ilmeisesti kuollut ja kuopattu?

  VastaaPoista
 15. Sinut on haastettu! http://hobitteja.blogspot.fi/2014/04/marlilta-pollitty-haaste.html

  VastaaPoista
 16. Anonyymi10.5.14

  9.1.2014: Postaus. Jee!
  9.2.2014: Ei postausta :(
  9.3.2014: Ei postausta :(
  9.4.2014: Ei postausta, minua alkaa jo hieman pelottaa.
  9.5.2014: Ei postausta. Ei kai Kuisma ole lopettanut bloggaamista?

  VastaaPoista