sunnuntaina, lokakuuta 24

I got a place where all my dreams are dead.

Aattelin nyt yhen anonyymilukijan toivomuksesta tehä tämmösen kyselyblogin, eli saatte kysellä multa mitä tahansa. Jos menee liian henkilökohtaseks niin sanon etten halua vastata mutta veikkaampa että jos joku multa jotain kysyy niin pyrin jotenki ainakin vastaan.
joten sana on vapaa.


9 kommenttia:

 1. Anonyymi25.10.10

  Oi, täähän on kiva!
  - Kuvaile luonnettasi?
  - Mistä SH:si lähti?
  - Kuinka laiha haluaisit olla?
  - Nimesi?
  - Oletko hyvä koulussa?

  VastaaPoista
 2. Mistäpäin suomea olet?
  Kauan sulla on ollu masennusta?

  VastaaPoista
 3. Anonyymille vastaus,
  -luonteeni on ollut aina aika persoonallinen, sanon mielipiteeni muita säästelemättä ja puhun joskus liiankin suoraan, jotkut kokevat sen jyrääväksi. jos kavereiltani kysyisi monet sanoisivat että olen iloinen ja hyväntuulinen. tai ehkä toi kuvaus sopisi "vanhaan" minuun. olen empaattinen, pelkään muiden puolesta ja olen omalla tavallani suojelevainen. säälin ihmisiä, ketä tahansa enkä tarkoita sitä pahalla
  - en tiedä mistä sh:ni lähti, se saattoi olla hetki jolloin ilmasutaidon esityksessä poika pilaillen nostaessaan minua teki koko koulun edessä ilmeen niinkun olisin hirvittävän painava. se sattui paljon mutta myös syömishäiriöisiä ajatuksia on ollut paljon ennen sitä joten tosiaan, en tiedä. yksi teoria on ns. jatkuva kielteisyystila josta voi lukea lähemmin kirjasta "syömishäiriön salainen kieli."
  -haluan aina painaa vähemmän kuin mitä painan eli lopullinen vastaus on 0kg
  -etunimeni on pinja mutta kutsumanimeni on eri, sitä en tahdo sanoa sen harvinaisuuden vuoksi (olen ainoa sen niminen suomessa)
  -keskiarvoni on kaikista aineista 9.33 ja lukuaineista 9.55 eli suhteellisen hyvä

  Fashionille vastaus:
  Asun Pirkanmaalla ja masennusta olen "potenut" moneen otteeseen, ensimmäinen taisi olla kolme vuotta sitten ja nykyinen alkoi kesän lopussa.

  Kiitos kysymyksistä oli mukava vastata. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi25.10.10

  mikä kamera sul on? tykkään kuvistas!
  minkä takii laihdutat ja mitä hyötyä siitä luulet saavas?
  haluatko parantua? miks/miks et?

  äh en nyt keksikkää enempää :( mut oot hei tosi sulonen ja vaikutat ihanalta tyypiltä, tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 5. -kamera jolla yleensä kuvaan on canonin 450D, itse olen siis omilla rahoilla ostanut. muistutan vielä ettei kamera niitä kuvia tee vaan kuvaaja eli kuvasin aika pitkään 2000-vuonna tehdyllä pokkarilla ja vasta kesällä ostin järkkärin. kiitos kehuistasi kovasti!
  -haluan tulla aina vaan pienemmäks ja pienemmäks, siinä syy laihduttamiseen. ajattelen ehkä että mitä pienempi olen sitä vähemmän muhun koskee, ja sitä vähemmän musta on muille haittaa.
  -en halua parantua koska en koe ansaitsevani "normaalia" elämää enkä tiedä miten sitä eletään. yhessä kirjassa oli suunnilleen tällänen puheenvuoro yhellä naisella ja se kertoo mun mielestä kovasti "Joka päivä herään kuin nelivuotias, tietämättömänä miten kuuluu elää." en halua parantua kai sikskään että mulla on nyt suht turvallinen maailmani ja kieroutuneella tavalla nautin siitä hiukkasen verran vaikka enimmikseen kärsinkin. kai se on joku masokistinen luoteenpiirre.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi3.11.10

  Miten sulla riittää rohkeus avautua nettiin?

  VastaaPoista
 7. varmaan lähinnä terävä huomautus mulle mutta vastaan siitä huolimatta. aloin kirjottaan tätä blogia lähinnä itelleni kunnes sitten aattelin linkittää tän myös yhelle sivustolle (höyheneen) luettavaksi niille ihmisille joilla voi olla samantyyppisiä ajatuksia, en tiedä miksi. tää sitten kuitenkin on levinny sen ulkopuolellekin mutten lopettanu kirjottamista, miksi? siksi että vaikka mun blogia lukis ei tiedä välttämättä musta lähestulkoon mitään. tiedää miltä mä näytän tai mun hetkittäisiä tunteita muttei koskaan tunne mua ihmisenä, siks tänne kirjottaminen on aika helppoo. toisinnakin en oo koskaan kauheesti pelänny ihmisten mielipiteitä itestäni tälläsissä asioissa. kolmantena saan aina ajoittain mukavia ja positiivisia kommentteja jotka jotenkin piristää mun päivää. vielä viimesenä tää toimii viestinviejänä koska en nää mun muutamia kavereita muuten niin ne näkee mun kuulumiset tätä kautta.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi30.11.10

  Moikka!
  Sulla on kauniita kuvia, olet itsekin tosi kaunis (mun kauneusihanne taitaa olla normaalia hoikemmanpuoleinen) ja kirjoitat söpösti. Haluaisin kysyä että pidätkö sä "isompia" ihmisiä luusereina?
  Tsemppiä kaikkeen!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kiitos kysymyksestä, tohon haluankin vastata! En missään nimessä halveksi isompikokoisia tai normaalikokoisia ihmisiä. En ajattele pahaa niistä jotka syövät hyvin, päinvastoin: ajattelen että ihanaa kun joku pystyy syömään normaalisti ja olemaan onnellinen.

  VastaaPoista