tiistaina, maaliskuuta 22

there is no map
to human behaviour

10 kommenttia:

 1. Anonyymi24.3.11

  Suloinen. Mikset ota yhtään muista ihmisitä kuvia kun itsestäsi? :)

  VastaaPoista
 2. BLAAH. Kirjoitin kauhean metriviestin enkä tällä kertaa tapani mukaan kopioinut sitä ja tottahan toki juuri silloin netti lagaa eikä kommentti lähtenyt.

  SIIS.

  syy 1. Itseasiassa otan silloin tällöin muistakin kuin itsestäni kuvia mutten ole tiennyt haluavatko "mallini" niitä julkaistavan täällä joten en ole laittanut niitä tänne. Voisihan sitä tietysti kysyä heiltä jos kerran semmoinen virkistäisi blogiani.

  syy 2. Kun toimin itse kuvassa se on huomattavasti HELPOMPAA. Tiedän mitä tahdon ja voin korjailla oikeita asioita. Tiedän myös nykyään aika hyvin miten kuvata niin että omat parhaat puoleni tulevat esille, kohteeseen tutustuminen kun vaatii minun kaltaiseltani amatöörikuvaajalta tuhansia kuvia. Vaikka tosin heti tuon kirjoitettuani kyseistin sen haluanko kuvistani helposti toteutettuja vai monipuolisia ja haastavia.

  syy 3. Kuvattavien ja minun aikatauluja(ni) on yllättävän vaikea sovittaa yhteen. Lisäksi "oikeanlaisia" kuvattavia ei aina löydy tai ihmiset ovat kovin ujoja kameran edessä ja ottavat vain yhtä poseerausilmettä. (teen sitä myös itse jos joku muu kuin itse otan kuvia minusta)

  syy 4. Periaatteessa tämä blogi on minusta ja siksi olen ajatellut omien kuvieni "riittävän". Toisaalta olen kyllä ajatellut blogin muuttamista pelkästään kuvablogiksi kun tekstiä ei oikein synny.

  MUTTA. Tulkitsen kysymyksesi myös "toiveena" joten voin kyllä kysellä joiltain joita olen kuvannut että saisinko lisätä heidän kuviaan.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi24.3.11

  Okei :) se oli kyllä toive. Ei sussa mitään vikaa oo kun oot noissa kuvissa. se oli vain ehdotus ja toive :))

  VastaaPoista
 4. Tsih, tein uusimman merkinnän tätä ajatellen.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi27.3.11

  Eieieiei! Älä tee tästä pelkkää kuvablogia. Pliis!

  VastaaPoista
 6. Haha, ehkä teen kyselyn kummasta tykättäisiin enemmän. :)

  VastaaPoista