sunnuntaina, maaliskuuta 6

Pitäisi kai välillä kertoa kuulumisia.

Hiihtoloma meni mukavasti.
Olin maanantaista torstaihin seurakunnan perheleirillä
isostelemassa. Tykkään kauheasti lapsista ja oli mukavaa kantaa repparissa pikkuisia
tyttöjä (tai vähän isompia isosia) ja pitää sylissä välillä neljääkin muksua.
Itselläni kun ei ole ikinä ollut pikkuveljeä tai -sisarta.
Iltaisin meillä oli aina muiden isosten (kolmen pojan ja yhden tytön) kanssa kivaa,
kun saimme olla keskenämme saunassa ja uima-altaalla.
Leirin lopulla meinasinkin päätyä lumihankeen kai kostoksi kaikesta pahasta.

Perjantaina olin ensin töissä naapurissani olevassa leipomo/kahvilassa ja illalla kaverin kanssa elokuvissa katsomassa Black Swanin. Lauantaina sama kuvio toistui mutta olimmekin isosporukalla katsomassa The Riten. Oikeasti en kyllä tykkää kauhusta mutta poikien iloksi sitten menin. Sunnuntaina olin taas leipomolla ja sen jälkeen menin retkiluistelemaan! Luistelin 12km ja siinä jotenkin ajatus lähti kieppumaan kaikkiin suuntiin. Yksi iso ajatus oli, että onko minulla oikeasti muka joku syömishäiriö. Ajatus tuntuu niin naurettavalta. Olen lähes normaalipainossa, syön täysin normaalisti, nykyään vähän liikakin kaikkia herkkuja enkä edes ihan hirveästi niistä ahdistu. Kävin siellä leirikeskuksessa kaksi kertaa vaa'alla. Illalla yksi vaaka näytti märkä pyyhe päällä 49kg. Totta kai se pelästytti kun luulin painavani 47. Seuraavana päivänä kuitenkin kävin uudestaan ja painoinkin 47.4 vaatteet päällä. En kuitenkaan masentunut tai ahdistunut siitä. Muutenkaan en ole kauheasti ahdistunut mistään ainakaan nyt hiihtolomalla. Päinvastoin, kaikki on tuntunut jotenkin palanneen ennalleen. Olen taas yleisesti ottaen pirteä ja iloinen. Syön ja liikun normaalisti, en todellakaan liikaa. Huonoja päiviäkin tietysti on mutta sehän on ihan normaalia. Missä siis on sairaus?

(oikeasti minulla on 37-38 jalka
mutta joudun käyttämään iskän monoja jotka ovat 42
siksi jalkani siis näyttävät isoilta)

5 kommenttia:

 1. http://breaththiswhisper.tumblr.com/

  Pelkäsin että näin käy. Oot tuolla jonain thinspona Ö.ö Tai en nyt tiiä jos oot ite laittanu, mut en usko?

  Oli mukava lukee että sulle menee noin hyvin, toivottavasti tää ei nyt nosta jotain anoreksiafiiliksiä, mut halusin kertoo et sun kuva on tuolla.

  VastaaPoista
 2. Aika ironista että mua varotellaan kaikista vähänkin vähäpukeisemmista kuvista mutta sitten tonne laitetaan kuva missä mulla on löysä villapaita. En joo oo todellakaan itse laittanut, en edes ole törmännyt koko sivustoon aiemmin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7.3.11

  Mahtavaa, että sulla menee nyt hyvin. Toivottavasti tää tunne jatkuu pitkään (ikuisesti). On toki normaalia, että joskus saattaa alkaa ahdistaan ja vanhat anorektiset ajatukset tulee mieleen. Niin käy varmasti kaikille, jotka on joskus sairastanut syömishäiriö. Tsemppiä sulle jatkoon! Oot upee tyttö ja on ihanaa, että jaksat tehdä niin paljon ja oot sosiaalinen. Niitäkin anorektikkoja löytyy, jotka jää täysin neljän seinän sisälle ja lähes kaikki sosiaaliset suhteet kariutuu. OLET MAHTAVA. <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7.3.11

  Kaikkea hyvää sinulle. Toivottavasti nuo kuvasi eivät leviä pitkin nettiä : (

  VastaaPoista
 5. Oii kiitos kauheasti kannustuksesta.

  VastaaPoista