lauantaina, huhtikuuta 9


I can see a lot of life in you,
and I think the dress looks nice on you.

6 kommenttia:

 1. Oi, kiva mekko (: Ite oon metsästelly täs ton tapasta, mut pitkää, mut ei oo löytyny D:

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Löysin sen joskus sattumalta viime keväänä, kävin vero modassa jota en varmaan koskaan tee. Meni vielä sillain, etten muistanu ostaa rippimekkoa ja huomasin sen pari päivää ennen riparia joten rippimekoksihan tuo sitten päätyi. Ihan hyvin kun maksoin siitä sen 20e ja muilla oli monen sadan puvut. ;D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9.4.11

  Ihana teksti :3 Oot mahtava, kaunis ja superihana - niin kun me kaikki.

  VastaaPoista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=0OkX_r032PM (biisi josta teksti on, on vielä ihanampi ♥)
  Ja kiitos.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9.4.11

  Blogisi seuraaminen hämmentää minua, sillä muistutat kovin paljon minua itseäni sinun iässäsi. Sain anoreksiadiagnoosin yhdeksännellä luokalla, kolme ja puoli vuotta sitten. Toivon kovasti, ettet takerru sairauteen kuten minä tein. Parantuminen tuntuu hetken hurjan pahalta, mutta on paljon raastavampaa leijua kevyessä kuplassaan kun elämä lipuu ohitse ja yhä kauemmaksi.

  Olet hurjan kaunis ja fiksu tyttö. Olet myös kovin laiha, mutta sillä ei ole mitään merkitystä sen kannalta kuinka arvokas olet. Olet tavattoman arvokas.

  Heh, kirjoitanpas pateettista tekstiä. Ehkä olisin itse halunnut kuulla näitä asioita kolme vuotta sitten, asiat olisivat kenties toisin nyt. Haluan vain sinulle jotain parempaa, sillä vaikutat hurjan suloiselta etkä todellakaan ansaitse samaa kuin minä. I can see a lot of life in you :)

  VastaaPoista
 6. Hassua että aika moni on kokenut samaistumista minuun, kun olen aina ennen tuntenut itseni niin "vääränlaiseksi" tai virheelliseksi ja ennen kaikkea erilaiseksi. Se on hyvin lohdullista ja kannustavaa, etten olekaan ainoa tämänlainen. (vaikka siis jokainen onkin erilainen)
  Kiitos kamalasti kommentistasi ja toivottavasti voit itsekin jo paremmin.

  VastaaPoista