perjantaina, toukokuuta 20

Hei te 100 lukijaa!


Pahoitteluni tuosta retardiniudesta puheessani,
 seuraavaan videoon yritän parantaa.

28 kommenttia:

 1. voi apua sä olet ihana <3 :-) kiitos itelles et pidät tätä blogia. :)

  VastaaPoista
 2. Oi ku oot söpö tässä :) Ei ihmekkään, ett sulla on näin paljon lukijoita, koska sun kuvissa on usein semmosta sanomaa. Ite kuvaan vaan kaikkee, ku oon niin laiska haha :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20.5.11

  Löysin sun blogis ja luinkin sen sitten läpi tuossa ja voi että kun sulla on niin mahdottoman ihania kuvia täällä ja olet niin kaunis ihminen! Vaikutat muutenkin tosi loistavalta henkilöltä ja oot tosi lahjakas. Oon saman ikänen kuin sä, mulla ei oo ollu syömishäiriöö, mutta samankaltaisia ongelmia itsetunnon kanssa kylläkin. Muutan itsekin Tampereelle kouluun nyt syksyllä. Se on mulle uusi alku ja toivon todella saavani sieltä ystäviä. Sun kaltaseen ihmiseen tutustuminen ois oikea unelmien täyttymys! :)

  VastaaPoista
 4. voi että kun oot söpö! (: sun ääni oli ihanan sellanen varovainen ja herkkä ja joo! sulla on aivan ihana banneri. oon lukenu tätä sun blogia jo pitkään ja on ollu hieno seurata kuinka just oot niistä pahoista hetkistä päästä tähän tilanteeseen missä oot nyt ja suht onnellinen kuitenki! toivottavasti alat hyväksymään oman kroppas sellasena ku se on, koska sä oot kaunis ja ihanan hoikka ja ääh! oot ihana <3 mun blogia saa käydä tsekkaas jos huvittaa mut hyvää päivän jatkoo sulle! toivottavasti tää piristi ees vähän:)

  VastaaPoista
 5. *päässyt tähän tilanteeseeen

  VastaaPoista
 6. unna olet söpö!!

  VastaaPoista
 7. Ääääää kiitos ihan hirveesti! ♥ Itse olette söpöjä ja ihania kun kirjoittelette tuommoisia. Ja Anonyymille että minäkin menen tampereelle lukioon että voi olla mahdollista että joskus törmätään, vaikken kyllä jostain kumman syystä sinua tunnistaisi! ;D Mutta jos mua näkee niin toki voi tulla moikkaamaan/juttelemaan. :)

  VastaaPoista
 8. Olet tosi kaunis! <3 Pidän myös blogistasi.

  VastaaPoista
 9. asdf, sun kommentit katos johonkin mun kommenttilaatikosta niin vastaan tänne:

  Toi oli siis vähän niinku tollanen kirja-arvostelu ja mun mielipide oli toi :) En suhtaudu siihen kovin vakavasti, en ees lukenu sitä kokonaan :D Kaikissa niissä joku perä on, mu toi ei vaan miellyttäny.

  Ja siis en oikein tajunnu tota että ei oo suoraan sanonu? Siis kuka ei oo suoraan sanonu mitää? Mut siis joo tollasta postausta ajattelin kyllä tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 10. siis mitä ihmettä, vastasin tossa edellisessä viestissä sun kommennttiin, joka oli tullu ajat sitte, mutta näky vasta nyt Ö.ö No, kuitenkin.

  VastaaPoista
 11. No ompas sekavaa. XD Siis tohon kukaan ei oo suoraan sanonu miltä se on oikeesti tuntunu olla sairaan ihmisen kanssa läheisenä. Siis sillain et oon myöhemmin vasta kuullu että esimerkiks noi kaikki näki unia missä kuolen ja semmosta.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi21.5.11

  Oon tosi kateellinen sulle ;___; Olet niin niin kaunis ja itsevarma

  VastaaPoista
 13. hiii oot aivan mahtavan ihana! ihanaa et välillä on tälläsiä aitoja ja ihania videoita ettei aina niitä massa videopostaus juttuja. ääääh ihana! (---:

  VastaaPoista
 14. Anonyymille ja Amille iiiso kiitos. ♥

  VastaaPoista
 15. Aww oot söpö<3 (mun peruskommenntti melkein jokaiseen neidin postaukseen mutta näin se vain on)

  VastaaPoista
 16. No mut kiva se on silti kuuuuulla! ;3

  VastaaPoista
 17. Unna olet ihana. Oikeesti pidän susta niin ja tämä sun blogi on myös ihan mieletön! Saat tunnelman välittymään ihan mahtavalla tavalla. Kiitos siitä.

  Joooh, mulla on myös nyt blogi josta en ole vielä kertonut kellekään! Enkö olekin aika welmu? Oon aika laiska kirjoittelemaan ja huono kuvaamaan, mutta saat silti käydä katsomassa. Olisit ensimmäinen haha.

  Sanon vielä kerran, että oot juuri niin ihana tuollaisena kun oot. Muista se aina!

  VastaaPoista
 18. No just tämmösiä kommentteja tarkotin tossa. Matukka oot sinäkin aivan ihana. ♥ Kiitos. Ja käyn kurkkailemassa!

  VastaaPoista
 19. oivoi oletpas ihana! mahtavaa ja sillai. heh. :--) loistavaa että oot noin aito!

  VastaaPoista
 20. Anonyymi27.5.11

  mää fanitan sua <3 t . IUQ

  VastaaPoista
 21. mä jotenkin arvasin, että kun sanoit "nyt pitäs sanoo jotain fiksua.." että sanot "mä oon metsässä" :D se vaan on tällänen ihmisten ainainen fiksun sanominen missä paikassa on ;DD hahha, mutta oot kaunis ja söpö ♥

  VastaaPoista
 22. Kiitos iuq. ♥ Ja haha, taidan sit olla ennalta-arvattava! Ja ja ja KIIIITOS.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi30.5.11

  Yhdyn edellisiin, ja todellakin suhun tutustuminen ois unelmien täyttymys :o ! Ihailen ♥

  VastaaPoista
 24. Anonyymi1.6.11

  eiikä, voi ku oot ihana ::}<3

  VastaaPoista
 25. Anonyymi24.6.11

  eikäää, oot ihana <3 :o oot niin aito jaja uskallaat olla oma ittes ! :)

  VastaaPoista
 26. Kiitos teille. ♥

  VastaaPoista