tiistaina, heinäkuuta 12


I don't cry for pain
i dont cry from fear
- you know that

11 kommenttia:

 1. Anonyymi13.7.11

  se kaikki kaunis mitä täällä kaivataan
  olet sinä

  VastaaPoista
 2. unna mää niin rakastan sun kuvias:---)

  http://jassu-xoxo.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokseni. ;3♥

  VastaaPoista
 4. eksyin blogiis jostain sadan eri blogin kautta, ja ei apua.. mun oli ihan pakko lukee koko sun blogi läpi. sun kuvat on upeita, pysäyttäviä. yksinkertasesti, UPEITA. millanen kamera sulla on?
  sä oot ite UPEA <3

  - tiia

  VastaaPoista
 5. Oi kiitos X___X ! Ihan tositosipaljon.
  Kameranani/vauvanani/rakkaanani toimii canon EOS 450D.

  VastaaPoista
 6. onko sulla joku erikoisobjektiivi vai? :o vai millasilla asetuksilla oikei kuvas otat? nää on vaan niin upeita, tietty upeella mallillaki on syynsä, mutta ah!

  VastaaPoista
 7. Se sama mikä tuli ku ostin sen eli ihan perus 18-55mm ilman mitään erikoislinssejä. Suht normi asetuksilla otan, yleensä jos haluun eritunnelmaisia tai sävysiä kuvia vaihdan koko kuvaamispaikkaa koska en osaa säätää hirveesti mitään noita juttuja. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi5.8.11

  Jossain postauksessa kerroit, että olet tehnyt allergiatestin, oletko hiusväreille allerginen(jos en ihan väärin muista). Itse haluaisin myös semmoisen tehdä mutta en tiedä missä ja miten, joten osaisitko kertoa miten ja missä semmoisen voi tehdä?(:

  Olet muuten todella kaunis!

  VastaaPoista
 9. Siis testasin sen perus allergiatestin mitä hiusväreissä aina lukee ja miten niitä neuvotaankin käyttämään, että 48h ennen levittää sitä värijuttua esim. korvan taakse ja kyynerpäihin ja katsoo reagoiko iho. :) Kiitos!

  VastaaPoista