torstaina, tammikuuta 10

Nyt on taas pakko hypettä

 
Nyt on taas pakko vähän mainostaa.
Näin blogin kaverini facebookseinältä linkitettynä
ja löysin mainion ihmisen jolla on hyvin samanlaisia ajatuksia asioista kun mulla.
Jos siis haluatte hyvää pohdintaa kaikennäköisestä, niin klikatkaapa itsenne tänne:
 
Loppuun vielä viimeset kuvat maskeerauksesta:
 
nukkemeikki, ei imartele tää lähikuva teatterilavameikkiä, mutta menkööt!

tuhannesti haavoja, tehtiin ihan liikaa kurssilla näitä, huoh

ja lisää haavoja ja tekoverta

sitten vielä muutamat kuristusjälkimustelmat!


19 kommenttia:

 1. Anonyymi10.1.13

  kui vanha sä oot ? ja kui vanha sun poikaystävä on? uskotsä jumalaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon 17 eli 95- vuosimallia. Ja no yksi postaus taaksepäin selitän oman vakaumukseni niin en jaksa kirjottaa uudestaan :D

   Poista
 2. mahtavia maskeerauksia!

  VastaaPoista
 3. noi haavat näyttää iha sika aidon näköisiltä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai no hyvä sit niin ;>

   Poista
  2. Minustaki aik aidon näkösii "haavoja". Olis kiva tietää miten noit tehdään?
   Ja tuosta Filosofian puutarhasta niin itsekkin bongasin facebookista linkin sinne =D

   Poista
 4. Anonyymi10.1.13

  cut for bieber!! okei loppuu nyt tää.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi12.1.13

  uuuu, näitä kuvia on kiva katella :> ja toi kuristusjälki oli tosi siisti ! :D ja nyt meen tsekkaan sen blogin mistä kerroit;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi13.1.13

  Miksi poistat kaikki kritiikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kaikki kritiikit" eli anorektikot on pellejä videon kommentoinnin ihan täysin väärään paikaan. En todellakaan jaksa puida sitä youtuben ja aiheen postauksen lisäks jokaikisessä postauksessa mitä teen (vuoden videon lisäämisen jälkeen). Kommentit omaan paikkaansa asiallisina niin ne saa jäädä. Koska jos joku heittää yhden kommentin niin siitä lähtee taas ihan turha sota käyntiin täällä blogin puolella jota ei kukaan jaksa kun kukaan kritisoija ei ole sanonut mitään uutta sen jälkeen kun ekat 10 ihmistä siihen kommentoi.

   Poista
 7. Anonyymi16.1.13

  En onnistunut jostakin syystä kysymään tätä kysymykset-osastolla, niin kysyn sitten tässä.
  Miten sulla alko anoreksia? Musta tuntuu että mulla on se alkamassa. Tai pelkään sitä. Jollakin tavalla haluisin olla kuin sä. tai en mä tiä.. Sano mulle että mä en halua sitä. Että se on oikeesti hirveetä. Oon 14, 170cm ja 54kg.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei no siis lopetalopetalopeta heti. Tämä oli käsky, koska:
   a) elämä anorektikkona ihan jäätävän aivokuollutta, yliarvostettua bullshittiä
   b) sosiaaliset suhteet menee päin hevonpersettä jos rupee pelleileen kaikella hyvällä mitä on
   c) se mitä joskus anoreksiaprinsessana tänne rustasin oli se... vähän niinkun taiteellinen puoli siitä sairaudesta, eli kiiltokuvamatskua: ei sitä mitä se teki mun perheenjäsenille, mun kropalle, mun tukalle, mun saakelin kakkaamisrytmille tai sille etten enää ihastunu kehenkään/erosin poikaystävästäni koska ei vaan tuu mitään jos toinen on ihan pimee. Myöskään en kertonu psykoosityyppisistä kohtauksista missä juoksentelin ympäri taloo kun mikäkin vajakki laulaen lihapullista ja poraten etten pysty syömään päärynää ja äitini on paholainen joka vihaa mua (ei siis tosiaan ollu hauskaa vaikka kuulostaa huvittavalta jälkikäteen)
   d) kun anoreksia on pahimmillaan ei oikein tee yhtään mitään. Mitä hienoo on jumpata kaikki päivät ja selata rumanlaihojen ihmisten kuvia?! wtf anoreksia. Esim kaikki harrastukset jää jumiin koska liikuntakiellot ja sairaalareissut sun muut jotka myös maksaa (huom, ei välttämättä suoraan alle 18-v tsirpulalle mutta veronmaksajille), TÄSSÄ ON MUITAKIN TALOUSHUOLIA! :D
   e) ruoka on hyvää. Miksi lakata syömästä näyttääkseen bilsan luokan opetusvälineeltä ELI LUURANGOLTA?!
   f) anoreksia on turhaa paskaa. Jos sitä kautta luulee käsittelevänsä ongelmia kuten huonoo itsetuntoo tai sitä että ei oo sosiaalisesti mikään huippu niin voin kertoo että hakoteillä ollaan. Anoreksia saa kenet tahansa vihaamaan itteensä ja nälän takia myös muita (=anorektikot kärttysimpiä ämmiä kun ketkään muut). En siis väitä että sä olisit kumpaakaan mutta jos vaikka kärsit huonosta itsetunnosta ja luulet superylilaihuuden kohottavan sitä niin huhhuh, et vois olla enempää väärässä.
   g) väsyttää kokoajan
   h) anoreksia ei oo kaunista. Anoreksia ei myöskään oo ihailtavaa. Se on sairaus. Kuka haluais vaikka kuumeen tai skitsofrenian tai alkoholismin tai syövän tai aivokasvaimen tai kroonisen keukoputkentulehduksen tai muuta tyhmää. Ei käsitä. Media on tehny anoreksiasta jonkun ihme ihailtavan tilan mutta tosiasiassa se on yhtä paska (ellei paskempi) sairaus kun mikä tahansa muukin
   i) en välttämättä sanois oikeesti että anoreksia kasvattaa ihmistä kun siitä parantuu. Musta ainakin tuntuu että anoreksia muutti mussa pysyvästi jonkun jutun joka on huonompi kun mitä joskus ennen sitä olin. Jojoo, kaikki sanoo että mikä ei tapa vahvistaa mutta mitä sitkun ei saa lapsia? tai on luukato? tai sitten keho on nälissään käyttäny aivosoluja ravinnoks ja muutenkin tunne-elämä lapsen tasolla. Mä en tiedä mitä positiivista noista löytyy. Lisäks anoreksia on uusiutuva luonnonvara kessä tahansa joka sen on sairastanu. Sitä sitten suunnilleen loppuelämän on vertailuhelvetissä ja pähkäilemässä että pitäsköhän sitä taas laihtua (ilman mitään syytä).
   j) kukaan terve ihminen ei pidä anorektikkoo kauniina, tai ihailtavana. Pelkästään surullisena teinityttönä tuhannesta muusta.
   k) ...eli anoreksia on mainstream. Jos haluaa luoda jotain persoonallista, niin alkaa sitten harrastaan jotain jännää tai pukeutuu persoonallisesti. Anoreksiassa ei oo enää mitään uutta tai häikäisevää.
   l) Tärkein seikka joka yhdistää nää kaikki: elämä ilman anoreksiaa on niin paljon parempaa, piste. Ei oo mitään, ei yhtäkään syytä miks anoreksiaelämä ois parempi kun elämä ilman anoreksiaa. Simple as hell.

   Poista
  2. Anonyymi20.1.13

   Kiitos.

   Poista
 8. Anonyymi17.1.13

  Heii!
  Tilannehan on siis se että mul on vatsassa ikäänku pikkuruinen kutina, jonka arvioisin olevan jonkinlainen - joskin vasta muotoutumassa oleva! - tarve lähettää sulle yksityisviesti.
  Mutta voi surun päivää, en löydä mitään tyydyttävää keinoa toteuttaa tätä projektia! Olettaen nyt ylipäätään että nuo vatsanperhosten toukat tosiaan ovat kuoriutumassa, eivätkä vain hämää ja pyöri jonkin epämääräisen kihinän ja oman intohimonsa sykkyröissä.
  Siis selkeemmin sanoen, en löydä mitään yhteydenottotapaa lukuunottamatta jotain tuubin privaviestiä, joka tuntuu rahvaanomaisuudessaan masentavan epävarmalta tai muuten vain epäilyttävältä metodilta.
  Joten... What to do?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wii kuulostaa kivalta. Suositan toteuttamaan kyseisen toiminnon vaikkapa sähköpostiini eli: inor.muikku@hotmail.com :)

   Poista