lauantaina, toukokuuta 11

Paketti saapui!


Tilaukseni YesStylestä saapui! Ekaa kertaa vähän jännitti että mitä sieltä tulee kun tilasin esim. uimapuvun joka on kokoo one-size. Onnellisesti siinä onneks kävi! Mutta tässä tilauksesta puolet:

Vaihtoehtoinen uikkari superpaljastavien tilalle, kuisma tykkää!


19 kommenttia:

  1. Ite aina selailen noita YesStylen vaatteita, mutta on vaan pari kertaa oikeasti tullu ostettua mitää :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no suhteessa kuinka paljon mä niitä selaan niin en mäkään tosiaan joka kerta tilaa, mutta kyl aina kun on rahaa (ja välillä vaikka ei oliskaan) niin tulee ostettua ;> toisaalta ei niiiiin pahalla omallatunnolla kun suomessa ostan enää kirpparilta.

      Poista
  2. Anonyymi12.5.13

    epäreilua miten kaunis olet

    VastaaPoista
  3. oot aivan taivaallisen kaunis. ja ihana uikkari :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;3 On ollu niin päinvastanen olo tässä lähiaikoinapäivinä. Ja uikkari on megamahtava!

      Poista
  4. Anonyymi12.5.13

    En yhtään tajunnut että toi on uikkari ennenkun luin sen tosta alta, mietin vaan että ompas lyhyt hame :------D

    VastaaPoista
  5. Anonyymi12.5.13

    Millaista on tilata tuolta ja kauan menee ennenkuin paketti saapuu? tuleeko tulleja?

    Sitten toive: voitko tehdä jotakin postausta noista peruukeista? :) Mistä, miksi, mihin hintaan, miten jne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppoa on tilaaminen esim. paypalilla ja kun toimitus on express niin menee viikko tai alle ja plussaa on kotiinkuljetus. Miinusta se että kun tilaa noin kaukaa niin ei oo ilmasia toimituskuluja paitsi jos tilaa >150 dollarilla mutta ei nekään mitään hirveitä oo.
      Siinä voi kestää kun noi tulee varastosta 1-14pv, riippuen tietty vaatekohtasesti mitä siinä lukee (jotain tyylistä "ships in 1-2 days tai 7-14 days). :) Tulleja tulee vaihtelevasti, mulla esim nyt oli se 113e (n. 150 dollaria) tilaus joka paino 1,5kg eikä tulleja tullu tällä kertaa. Joskus kai tuli kun tilasin kaverin kanssa.

      Ja toiveeseen niin ehkä voisin. Siinä saattaa mennä hetki kun noita peruukkeja ei oo vielä hirmuisasti olemassa (hyviä siis). Pistän kuitenkin ylös!

      Poista
  6. Anonyymi12.5.13

    Ihania vaatteita!:) Varsinki toi keskimmäinen

    VastaaPoista
  7. Mitä vitsiä onko sulla peruukki? Oon ihmetellykki että miten sun hius tyyli vaihtuu noin XD Nojoo mut kysäsempä vaan niin minkä takia sulla on peruukki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muutamakin peruukki ;> Mutta jos mä nyt sen peruukkipostauksen teen niin voin vastata kysymykseesi hamassa tulevaisuudessa vähän paremmin kun tähän sepustaa joku tarina! :)

      Poista
  8. Aivan ihania vaatteita, oot tosi kaunis ja tuo peruukki on kans kiva! :-)

    Itekkin kattelen usein YesStylesta vaatteita, mutta en oo kertaakaan ''uskaltanut'' sieltä tilata... Pystyykö siellä maksamaan ilman PayPalia? Ja vielä, että kai tuossa uimapuvussa on myös sellainen ''housuosa'' tuolla hameen alla..? :D

    Ja peruukkipostausta kannatetaan täälläkin! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)
      Luottokortilla varmaan pystyy maksamaan, kannattaa tutkiskella tilannetta! Ja on housuosa tai pikkariosa tai mikä onkaan tuolla alla! ;D

      Poista
  9. Saisko sun kanssas jutella esim. sähköpostitse kun mulla on menossa nyt aika vaikia elämäntilanne? Kavereille en enää halua purkautua koska ne on jo kärsiny liikaa mun takia. Jos saa jutella niin voitko laittaa tähän sun sähköposti osoitteen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle saa joo jutella mutta en voi luvata mitään lyhyitä vastausvälejä tai minkään sortin.. perehtyneisyyttä. Parempi melkeimpä olis jo menisit jutteleen esimerkiks terkkarin kautta koulukuraattorille, -psykologille tai vastaavalle. ;> Mutta jos haluat laittaa viestiä niin inor.muikku@hotmail.com on mun sähköposti.

      Poista
  10. Anonyymi16.5.13

    ooi söpöt uikkarit,pakko saaha tommoset :DD

    VastaaPoista
  11. Anonyymi6.6.13

    äää missä on kuisman kaula vikassa kuvassa :DD mut ihana tuo keskimmäinen!

    VastaaPoista