lauantaina, joulukuuta 18

minä en kestä nähdä epäonnistumistani

15 kommenttia:

 1. Anonyymi18.12.10

  sinä et epäonnistu, sinä onnistut. sinä paranet tästä kamalasta sairaudesta, joka piilee monien mielen syvimmissä kerroksissa. sinä olet vahva, sinä olet maailman ihanin tyttö myös ilman anoreksian hallitsemia ajatuksiasi.

  -z

  VastaaPoista
 2. minä lihon ja menetän sen kaiken mitä minä yritin olla

  VastaaPoista
 3. Anonyymi19.12.10

  sinä olet hirveän suloinen, ansaitsisit olla onnellinen. toivon, että joskus vielä olet.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi19.12.10

  Sinä olet hirmuisen ihana, toivon todellakin että olet vielä joskus onnellinen ja elät oikeasti. Ansaitset onnellisen ja iloisen ,terveen, elämän.

  Voimia ja kaikkea hyvää sinulle. ♥

  VastaaPoista
 5. Anonyymi19.12.10

  Sinä kaunis pieni tyttö, älä yritä olla jotain mitä et ole - koska ikinä et voi olla sitä. Sinä olet SINÄ, olet kaikissa virheissäsi täydellinen. Ja toivon, että joskus sinä ymmärrät rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet, etkä enää tavoittele sitä, mikä haluaisit olla. Ansaitset olla onnellinen, jokainen meistä ansaitsee sen. Sinua rakastetaan. Voimia <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi19.12.10

  Oh dear,
  please get better,
  I can't stand watching you
  go down like you do.
  You beautiful little girl!
  Oh God, how small you are...
  If I try to touch, I can't.
  You keep fading away.
  Help is what they offer you
  and oh so much I wish
  you would accept it.
  I pray every night
  for you to get up!
  Your sickness is like
  the deepest sea in the world;
  you drown, you drown, you drown.
  How long can you float
  before the shark gets you?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi20.12.10

  Moi, kaikki ansaitsevat elää. Sinulla on varmaan kavereita jotka kaipaavat sinua. Ihana rakastava perhe. Kaikilla ei ole näitä. Olet hyvä koulussa toisin kun monet muut jotka eivät edes pääse opiskelemaan minnekkään. Sinulla on kaikki paikat avoin. Tiedän miltä sinusta tuntuu. En itsekkään haluaisi parantua kunnes tajusin kuinka paljon merkitsin kavereilleni ja perheelleni.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi20.12.10

  Komppaan edellisiä kommentteja täysin... Tiedät varmasti kuinka rakastavasta perheestä tulet, kuinka paljon ystäväsi sinusta välittävät ja kuinka muutkin asiat ovat vallan mainiosti kohdallasi. Tiedostan saman itseni kohdalla ja välillä pistää ihan vihaksi kun en siitä huolimatta osaa onnellinen. Tunnen itseni kiittämättömäksi.
  Mutta sinä pikkuinen koittaisit ymmärtää :( Tiedät aivan varmasti että peiliin katsoessasikin voit olla onnellinen, sillä tiedät kyllä, kuinka paljon on oikeasti (tuntuu hyvin ilkeältä sanoa tämä sana mutta sanonpa silti) rumia ihmisiä, ja kuinka voit olla onnellinen, että olet noin kaunis ja söpö tyttö!
  Sinulla ei ole mitään syytä laihduttaa. Et ole tehnyt mitään väärää ansaitaksesi sen. Jos väität tehneesi muille ihmisille jotain vääryyttä ja olleesi heille taakkana, voin vakuuttaa että kaikkein eniten olet sitä niin kauan kuin sairastat, jos et edes halua parantua. Tuntuu pahalta sanoa näin, mutta ymmärräthän, kuinka paljon kaikki sinusta välittävät ihmiset juuri nytkin murehtivat takiasi. Kuinka voisitkaan olla taas se elinvoimainen iloinen tyttö! Haluaisin todellakin tietää miksi olet mielestäsi ansainnut tämän? Sillä totuus on kaikkea muuta.

  Aivan kauheasti jaksamisia sinne ♥

  VastaaPoista
 9. Päätin vastata täysin rehellisesti näihin kommenteihin niin kun minusta tuntui niitä lukiessani. Neljälle ensimmäiselle anonyymikommentoijalle jotka saitte oloni hetken paremmaksi: viestinne olivat kauniita ja kannustavia, ihan valtavan iso kiitos. En osannut kokonaiseen päivään vastata mitään koska mykistyin niin tästä positiivisten ajatusten aallosta.

  Toiseksi viimeiselle kommentoijalle: kiitos viestistä. Yritän kuvitella sen kannustavaksi vaikka sainkin jälkitunteen että pidät minua kiittämättömänä ja hemmoteltuna. Yhdessä asiassa olet tosin hieman väärässä, et voi tietää miltä minusta tuntuu. Ei kukaan voi sanoa kellekkään niin, koska ihmiset kokevat asiat miljoonalla erilaisella tavalla. Oletan kuitenkin viestisi tarkoituksen olevan hyvä ja positiivinen vaikka itse sainkin sen käännettyä myös negatiiviseksi (johtuen ehkä heikosta itsetunnosta).

  Viimeiselle anonyymikommentoijalle. En osaa sanoa miksi, mutta loukkaannuin kommentistasi. Minua hämää että esität tuntevasi minut kovin hyvin muttet kuitenkaan paljasta kuka olet. Tuntuu myös että haluaisit jonkun asian takia (ehkä ajattelet sen motivoivan minua paranemaan) syyllistää minua. Tavallaan sanot minua kiittämättömäksi ja itsekkääksi. Kiitos kuitenkin myös sinulle kommentistasi ja niistä ystävällisistä sanoista mitä tekstiin sisällytit.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi25.12.10

  Minä viimeinen anonyymi vielä tässä hei. Pyydän anteeksi loukkaamisesta vaikka myönnän että olit oikeassa, että jollakin tavalla olisin halunnut että se motivoi sinua (ehkä alunperin taustalla oli että halusin sinun ajattelevan asiaa (vaikka varmasti olet jo ajatellut, tunnut ajattelevan asioita hyvin paljon, mutta silti)). Mutta sinänsä en halunnut syyllistää. En todellakaan, toivottavasti ymmärrät sen. Kukaan ei ole täydellinen ja jokainen ihmismieli on hyvin petollinen ja ajatuksien verkko solmuinen.
  Kaikkein eniten haluaisin sinun olevan onnellinen. Sen sinä ansaitsisit.

  VastaaPoista
 11. sä oot tosi laiha ja kaunis! (musta tuntuu, etten saisi kommentoida, kun muut ovat olleet niin kannustavia ja mä oon paha anorektinen/buliminen tyttö joka ajaa sua syvemmälle paskaan) mutta kuitenkin, oot tosi kaunis! <3 Usko siihen!

  Voimia!

  VastaaPoista
 12. Kiitokset nannalle, kaikki kommentit ovat hieno juttu enkä sinun kommenttejasi ole kokenut mitenkään huonoiksi ;o

  VastaaPoista
 13. Anonyymi27.1.11

  Näyttää ihan lapsipornolta nämä sun kuvat. Ryhdistäydy hyvä tyttö ja lopeta pelleily, elämässä on herranjestas muutakin kuin paino. Jos ei ole, niin kannattaisiko hankkia. Huomionhakuista ja lapsellista.

  VastaaPoista
 14. Anonyymi19.4.11

  eledltävälle kommentille, sunhan ei ole pakko tätä blogia lukea ja kommetoida varsinkaan tollasta tekstii..

  VastaaPoista
 15. Siitä vaan poliisille ilmiantamaan (ensimmäinen anonyymi). ;)

  VastaaPoista