lauantaina, joulukuuta 25Rauhallista ja kaikinpuolin kaunista joulua kaikille! ♥

6 kommenttia:

 1. Anonyymi26.12.10

  Hassua. Vaikka painoindeksisi on alhainen (?), et näytä laihalta. Tai et näytä ainakaan alipainoiselta.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: ei helvetti, tollasta kannattaakin sanoa anoreksiaa sairastavalle. Idiootti.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi26.12.10

  Olet kaunis (: ihana koira. Oletko jo paranemaan päin? Miten menee muuten? Oletko käynyt ollenkaan koulua nyt ennen joulua? Koska menet takaisin? voitko itsestäsi jo paremmin?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi27.12.10

  Ei helkkari millanen ääliö kirjottaa ensimmäisen kaltasia kommentteja?
  Toivottavasti tiedät itse kuinka pieni olet.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi28.12.10

  kyllä minäkin ihan anoreksia diagnoosin olen saanut vaikka painanut 36-62 kilon välillä. ei se katso painoa! ja et mikään iso ole vieläkään <3 toivottavasti sait nautittua joulusta

  VastaaPoista
 6. Jotenkin nauratti tuo ensimmäinen kommentti, sehän on kuin omasta suusta :'D tosiaan, luulen että joku provoisoivaksi sen kirjoitti joten älkää muut hätäilkö.

  anonyymi 2, en tiedä kuinka paranemaan päin olen. Ahdistus on lievittänyt aika paljon ja monet fyysiset ominaisuudet kuten veriarvot ovat viitearvojen sisällä eli hyvin niiden puolesta. Sydän sykkii vielä vähän hitaasti ja hormonitoiminta vähän jökkii. Tällä hetkellä menee ihan hyvin, olen lähdössä päiväkummun uuden vuoden leirille jossa tapaan monia ystäviäni. :) Kävin sairaalassa ollessani n. 3h koulua ja nyt osastolla 2h eli koulu aikalailla jäänyt sivuun. Kevätlukukauden aloitan osaston sairaalakoulussa 1h/vk. Koulusta en tarkalleen tiedä mutta osastolta pääsen 19.1. eli luultavasti sen jälkeen. Itse en ihan sanoisi että voin paremmin, tuntuu että kaikki ahdistus ja syöminen jne. ovat vain hieman taka-alalla, kuin piilossa.

  VastaaPoista