lauantaina, helmikuuta 19

hassut unelmani ja repaleiset sanani

Minä kävelen pellon reunaa. Aamukasteiset heinät hipovat kalpeita sääriäni. Nopeutan askeleitani, pian juoksen kohti rantaa. En pysty enää hillitsemään iloani, sisältäni alkaa kummuta helisevä nauru. Se virtaa sisältäni aitona, puhtaana. En enää voi katsoa jalkojani, sekoaisin askeleissani, niin nopeasti juoksen. Pienistä siivistäni kuuluu karhea ääni niiden heiluessa selässäni. Kohtaan rantaviivan. Katselen auringon ensisäteiden tanssia veden pinnalla. Tahtoisin tanssia niiden seassa. Pian kuulen takaani askeleidesi äänen. Sinä kävelet taakseni, lasket lämpimät kätesi viileille olkapäilleni. Lävitseni kulkee väristys, minun on niin vaikea uskoa sinun olevan totta. Ettet olekaan yksi niistä tuhansista harhoista jotka täyttävät maailmaani. Minä käännyn, näen aluksi vain hymysi. Haukkaan ilmaa välistämme, hampaani kolahtavat yhteen sulkiessa suuni. Sinä naurat minulle, silmäkulmasi rypistyvät. Kaikki eilinen paha väliltämme on kadonnut. Sinä olet unohtanut miten vihainen olit minulle, kuinka minä hetkeksi uuvuin
maailmamme painoon ja tahdoin kadota. Sinä olet unohtanut miten sanoit olevani väsynyt tähän kaikkeen, miten sanoit tämän olevan viimeinen kerta kun näemme. Minä tiesin että tulisit vielä. Tiesin ettet voisi vastustaa aamuauringon lämpöä ja alkavaa päivää.
Sinä käännyt ja minä näen elämäni silmissäsi.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi20.2.11

  Vau. Näytät tässä ihan erilaiselta kuin yleensä.
  Kaunis olet aina mutta tässä olet jotenkin kuin menninkäinen hahah.

  VastaaPoista
 2. Syy miksi en näytä itseltäni on ehkäpä se että kuvassa on serkkuni. ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi21.2.11

  kaunis serkku sinulla. Kaikkee hyvä sinulle. Minä muutin amerikasta suomen vuosi sitten. Minä Sairastuin anoreksia. Olin ylipainoinen ennen suomi tuloa. Minä melkein kuolla. Vihata itseäni. Tänä päivä hyvä olla. Usko ja anna ihmisten auttaa. Kaikkea hyvää sinulle. Minä kirjoitta kehnosti suomi. Toivotavasti saada selvä :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi22.2.11

  muuten! oon seurannu sun blogia suunnilleen siitä lähtien, kun aloit kirjoittaa sitä. nää sun kuvat täällä on aivan mahtavia. haluisin kysyä, että mikä kamera sulla on? oon itse etsimässä järkkäriä ja tää sun kamera vaikuttaa aika kivalta (kuvien perusteella), vaikka tottakai nää upeet kuvat on myös kuvaajan ansiota - ei yksin kameran. :) voitko kertoo, minkä merkkinen kamera ja paljonko maksoi? kiitos paljon ja anteeks kun kysyin tällästä, mikä ei liity aiheeseen. sen haluun vielä sanoo, että oot tosi, tosi kaunis (enkä nyt sekota sua tohon serkkuusi :D) ja oot ilmeisesti ollu viimeaikoina vähän paranemaan päin, joten tsemppiä sulle! taistele. pohjalta ei pääse kun ylöspäin :) <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kamalasti ja mukava kun olet seurannut! Kuvailen canonin 450D:llä ja ostin sen kahdella objektiivilla jolloin se maksoi (muistaakseni) n. 600e. (Ostin sen omilla, työssä ansaitsemillani rahoilla!)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1.3.11

  moikka! oli pakko vihdoin kirjottaa tänne jotakin kun aina oon unohtanut.. mutta oon seuraillu sun blogia melkein alusta asti ja tää on niiiin ihana ja sulla on tosi upeita kuvia:) ja kirjotat tosi kauniisti! Koitahan taistella typykkä :)

  VastaaPoista
 7. Heii. Ihanaa kuulla että olet seuraillut minua ja kiitos kovasti kehuista! :)

  VastaaPoista