keskiviikkona, syyskuuta 1

But I'm not a miracle and you're not a saint.

En ikinä tiiä miten alottaisin kirjottaan. Joskus jätän kirjottamatta sen takia kokonaan. Kai se on muissakin jutuissa sillei että alottaminen on vaikeinta. Kuintenkin tähän päivään.
Oli sillain ihan jees, ei ollu jotenkin aamulla vaikee herätä ja muutenkin parempi ehdottomasti kun eilinen. Eilen siis tuli pieni ahmimispäivä ja siks vitutti illalla vaikka päivällä olikin ihan hyvä fiilis koska pääsi kameran eteen. Aamupainoo en viittiny kattoo, en viittiny masentaa itteeni. Päätin kuitenkin heti päivän alusta asti ottaa itteeni niskasta kiinni ja onnistuinkin vähän:
Aamu: banaani + vesilasiKoulussa: näkkäri + vesilasi
Iltapäivä: vitalinea juotava jugurtti + kinkkujuustopiirasta pikkusen
Ilta: makaronilaatikkoo pikkusen + irtareita + äitin pakottamana mansikkarahkaa, onneks vältyin aika hyvin koska sitä oli enää tosivähän jäljellä. Noista siis jotain 800kcal ja iltapaino 48.6, että ei silleen niin hirvee kun odotin eilisen 2000kcal jäljiltä..
Reeneissä meni ihan mukavasti, tosin niiden ajankohtaa siirrettiin taas tunnilla eteenpäin eli sillai 16-17 nytten. Enskerralla meijän tunnin pitää sen koulun pitäjä joka on ollu joku supertanssija, IIKS! Mut huomenna sille toiselle paikkakunnalle reeneihin ja sit isoskoulutukseen.
Kävin taas M:llä ja sitten kävin tänään avatusssa remontoidussa kirjastossa! ♥ Innostuin vähän ja lainasin kuus leffaa ja yhen kirjan. Olin vaan niin ihastuksissani kun siellä oli isot ikkunasyvennökset ja niissä sellaset betonivalut joiden päällä tyynyjä niin sain lukee ison ikkunan vieressä istun tyynyllä, ah!
Tältä päivältä ei kauheesti muuta, huomenna ehkä taas lisää. Voisin taas repiä jotain vanhoja kuvia tähän kun en tänäänkään kuvaillu, hyi musta on tullu laiska! En jaksa ees kattoo että noi sopis tähän tekstiin yhtään, sorii!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti