torstaina, syyskuuta 2

No hero in her sky.


Oi, tänään oli tosi kiva päivä vaikka koin muutamia epätoivonkin hetkiä kuten superiltasyöppöily part. 139405. Aluks oli koulussa 1500, juoksin sen 7:42. Sillai ihan kivasti että paransin 3 sekunnilla edellisestä. On toi silti alle kiitettävän mut ottaen huomioon että lopetin lenkkeilyn niin ihan jepa, eikä huonontunu niikun tosi monella meni.


Koulusta menin Treelle, ostin H&M:stä tosi kivan pitkähihasen, ja kävin moikkaan K:ta sen koululla tai siis lukiossahan se on. En tajunnukkaan kui mulla oli sitä niin hirvee ikävä. Näin myös mun ripari-isosta vilaukselta, sekin oli ihan mukavaa. Lyhyen tapaamisen jälkeen oli reenit, jotka meni tosi hyvin. Aluks jouduin armottomaan ristikuulusteluun kun siellä oli yks aika ulospäinsuuntautunu tyttö ja pelästyin vähän mutta sitten se tunti oli mukava ja jotenkin kannustava kun kaikki oli aikalailla samantasosia toisin kun mun edellisessä ryhmässä! Se "pelottava" tyttö sit paljastu tosi mukavaks ja meillä on ainakin jotain yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Lisäks molemmat kärsittiin kärkkärit jalassa ku oltiin leikattu kynnet edellisena iltana! + mulla ei ollu siellä mitään suojia ku olin heittäny vanhat roskiin että muistaisin ostaa uudet mutta kuinka kävi.. No mut niin, oon tosi onnellinen että toi ryhmä on niin hyvä.
Reeneistä sitten menin isoskoulutukseen ja sielläkin oli ihan jees sillai, joskin mulla oli ihan sairaan kylmä vaik istuin takki päällä. Tosiaan muut oli t-paidoilla..

Syömisistä sen verran että tuli vähän liikaa
aamu: jugurtti + vesilasi
koulu: näkkäri + vesilasi + twix + meijän luokanopettajan ostama jätski!
iltapäivä: myslipatukka + lihapasteija + hyvää päivää-juoma
illalla: makaronilaatikkoo, 2 vesilasia, kolme keksiä, poppareita

Huomenna laitetaan ehkä Ka:n kanssa ruokaa ihan alusta loppuun ja vielä jälkkäri! Syy on että kumpikaan ei osaa laittaa yhtään ruokaa että opeteltais. Sit illalla katottais Aamiainen Tiffanylla.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi16.7.13

  NO huh huh kuinka "vähän" sinä olet syönyt ollessasi "anorektikko", miten ois vielä pari karkkipussia tohon päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja tämähän vielä yksittäisenä päivänä kertoo mitään. Tai esim se että tässä kohtaa asiat oli vielä jollain tasolla järkevästi.

   Poista
 2. Anonyymi17.7.13

  Aika suuria määriä sulla noissa muissakin postauksissa on tota etenkin TURHAA mättöä. Mutta kai se on ihan ymmärrettävää, että jos syö huonosti niin helposti sortuu epäterveelliseen ja hiilaripitoiseen. Oikeastaan vähän harmittaa näin jälkeenpäin kommenttini hyökkäävyys. Pahoitteluni siitä, toivottavasti oot nykyään terveenä irti masennuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhalla mätöllä ei oo mitään merkitystä jos päivittäinen energiansaanti jää silti kolmasosaan siitä mitä pitäis. Ylipäätään, ei anoreksiassa oo kyse siitä mitä syö vaan siitä mihin pyrkii. Jotkut anorektikot syö 3 riviä suklaata päivässä ja jotkut 5 banaania. Lopputulos on silti se ettei keho saa todellakaan sitä mitä se tarvitsee kaikkien elintoimintojen ylläpitoon.

   Poista