maanantaina, elokuuta 30

It's a small crime and i got no excuse.


Hihii, ekat reenit Tampereen opistossa! Vaihoin siis sillai tanssiopistoja että käyn kahel paikkakunnalla. Tänään oli vuorossa jazz ja se meni ihan kivasti, mulla on yks kaverikin siinä ryhmässä jonka oon tuntenu kauan. Koulussa oli sitten taas terkkari ja se taas lauko hyvin mielenkiintosia diagnoosejaan ja teki mulla jonku mieliala testin jonka tulokseks se sano että mussa on alakuloisuutta. OIKEESTI? Välillä tuntuu niin naurettavalta käydä siellä. Seuraavaks 7.9. eli enstiistaina on sitten koululääkärin vuoro. Kattoo mitä siitäkin tulee.
En jaksa kauheen pitkää sepustusta pistää mutta tänään siis olin reeneissä ja sen jälkeen M:llä. Käytiin kaupassa sen Helkama Ässällä kaks päällä vaikka se on semmonen pikkupikkumopo. Mulla ei ollu kypärää mutta nauroin enemmän kun pitkään aikaan, se mun kaveri on siis poika ja isokokonen niin näytettiin varmaan tosi huvittavilta sen pienen mopon päällä. Sen jälkeen mentiin niille ja pelasin Sims 3:sta. Oli tosi kivaa. Sen jälkeen kävin äitin kanssa kaupassa ruokaostoksilla ja mua alko ahistaan ajatus että mun pitää syödä. Onneks huomennakin voin "livistää" koska meen serkun kanssa avustajaks Tehdas-sarjan kuvauksiin ja siinä menee melki koko päivä (13:30-19).
Aamu- ja iltapainot oli kumpaisetkin 48.4 eli en saavuttanu välitavotepainooni (aamusin 48 ja iltasin 48.4) kun vaan illan osalta. Järkytyin myös tänään miten hitosti yhessä viattomassa Kismetissä on kaloreita: 283?! Luin sen vasta syömisen jälkeen että kivakiva. Huomasin myös kaupassa ollessani että vanukkaassa ja jugurtissa on yhtäpaljon kaloreita, ei uskois mutta näin on useiden kohdalla.
Syömiset:
Aamu: hapankorppu, lohijuttua siinä päällä + vesilasi
Koulussa: näkkäri, kolme kurkkua päällä
Iltapäivällä: kaks hapankorppua + kismet
Illalla: vanukas, jotai limsaa vähän ja riisipuuroo vähän (äiti pakotti -.-)

tosta tulee yhteensä jotain 700kcal että ei paha mutta ilman kismettiä ois ollu 400! Aattelin kokeilla sitä 246810 kuuria eli ekana päivänä 200kcal, tokana 400kcal jne. vikana siis 1000kcal ja sen jälkee paluu alkuun. Aika moni on kehunu tehokkaaks koska ei mee säästärille koska vaihtelee noi niin paljon.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi24.9.12

    oikeesti, toi on ihan vitun naurettavaa. syö hyvä tyttö! oot laiha ja tiiät sen itekki. sitäpaitsi syöminen on kivaa joten miks anastaa itteltää semmonen ilo. kuka muutekaa välittää vaik siul oiski pari ylimäärästä kiloa? EI KUKAAN!!!

    VastaaPoista